Yeni hoca yüzde 85 Mircea Lucescu!

Galatasaray'ın artık Ukrayna’dan ayrılmayı düşünen Mircea Lucescu ile her konuda anlaştığı iddia edildi. İddiaya göre kurt hoca dönüyor.

Yeni hoca yüzde 85 Mircea Lucescu!
Yeni hoca yüzde 85 Mircea Lucescu!
GİRİŞ 20.04.2016 09:23 GÜNCELLEME 20.04.2016 16:36
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Tarihin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray’la ilgili bomba iddia... Yeni sezonun planlarına şimdiden başlayan Başkan Dursun Özbek’in, 12 yıl sonra artık Ukrayna’dan ayrılmayı düşünen Lucescu ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Hatta Rumen hocanın ekibi bile belli. Oğlu Razvan ve eski öğrencisi Emre Aşık, Luce’nin yardımcıları olacak.

FANATİK’in yayınladığı habere bilgiye göre bir süredir çok gizli bir çalışma yürüten ve detayları yakın çevresinden bile gizleyen Sarı-Kırmızılılar’ın patronu, Rumen hoca ile görüştü, projelerini anlatıp 12 yıl sonra Ukrayna’dan ayrılmaya ikna etti.

Bu kez son sezonu

Lucescu, sezon başında birçok teklif almasına rağmen yakın dostu olan Shakhtar’ın patronu Ahmedov’un, “Sezon sonuna kadar kal” ricasını kırmayarak iç karışıklık yaşanan ülkede kalmıştı. Lucescu ailesine çok yakın bir kaynak bu kez ayrılığın yakın olduğunu, “Ukrayna’dan ayrılıyor. Yeni adresi yüzde 85 Galatasaray olacak” sözleriyle özetledi.
İlişkili Haber

3 kupayla dönebilir

Lucescu-Özbek görüşmeleri, sadece bir prensip anlaşmasıyla da sınırlı kalmadı. Rumen teknik adamın, ekibi bile hazır. Yunanistan’ın Xanthi takımını çalıştıran ve bu ekiple sözleşmesi bitecek olan oğlu Razvan da İstanbul’a gelecek.

Yanında bir Türk de isteyen deneyimli hocanın tercihi, Beşiktaş ve Galatasaray’dan öğrencisi Emre Aşıkoldu. Şu an bitime 4 hafta kala Ukrayna Ligi’nde lider D.Kiev’in 5 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesi veren 70 yaşındaki efsane hoca, Ukrayna Kupası’nda ve Avrupa Ligi’nde de yarı finalde. Hedefi, Shakhtarkariyerini 3 kupayla noktalamak.

KAYNAK: M.ÇAĞRI DAVRAN - FANATİK
YORUMLAR 11
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi diyelim GS Luce'nin parasını bulup verdi. Emre Aşık veRazvan'ın parasını nerden bulacak?
    Cevapla
  • Biri 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkan senin gitmen bizim için en büyük transfer.sen git biz messi Galatasaraya transfer olacak kadar sevinelim.
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen yeter !
    Cevapla
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir sezon yok ki Luçesku Türkiye'ye gelmeye, hiçbir sezon yok ki Luçesku Ukrayna'da olduğu için mutlu olduğunu söylemeye yani kısaca Luçesku muhabbetti sıkmaya başladı.
    Cevapla
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    Lucescu kesinlikle basamaktan aşağı inmez yani TS ve GS ye asla gelmez. Gelse iyi olur. Benim tahminim PSG VEYA MILAN. .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle