Ataman'dan Fenerbahçe'ye büyük övgü

Ergin Ataman, Fenerbahçe'nin Euroleague çeyrek final serisinde Real Madrid karşısındaki müthiş performansına övgüler yağdırdı.

Ataman'dan Fenerbahçe'ye büyük övgü
Ataman'dan Fenerbahçe'ye büyük övgü
GİRİŞ 16.04.2016 11:54 GÜNCELLEME 16.04.2016 11:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray’la Eurocup finaline yükselen Ergin Ataman, ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin bu yıl Avrupa’da gösterdiği performansla Euroleague’in en iyi takımı olduğunu belirterek, “Real Madrid karşısında alınan skorlar tesadüf değil. Bu haklı bir tablo, benFenerbahçe’yi şampiyonluğun en büyük favorileri arasında görüyorum” dedi. 

‘GAYET DOĞAL BİR BAŞARI’

SARI lacivertlilerin sezonun genelinde gösterdiği performans nedeniyle Euroleague şampiyonluğunu hak ettiğini anlatan Ataman, “Bir Türk takımının Euroleague’de mutlu sona ulaşması tüm Türk sporseverleri olduğu gibi beni de mutlu eder” diye konuştu.Obradovic’in bu seviyelerde oynamaya alışkın bir hoca olduğunu söyleyen Ergin Ataman, “Euroleague’in en değerli kadrolarından birinin başında, Euroleague’in en değerli koçu var. Real Madrid karşısında yaşanan da gayet doğal bir başarı” ifadesini kullandı.

‘KULÜP OBRADOVIC’E İNANDI’

Fenerbahçe’nin Avrupa’daki başarısının beklenilir olduğunun altını çizen Ergin Ataman, “Zaten Zeljko Obradovic Türkiye’ye gelirken de hedefi buydu... Buraya Fenerbahçe’yi Final Four’a taşıyıp, şampiyon yapmak için geldi. Kulüp de ona inandı ve takıma büyük yatırımlar yaptı. İnşallah o yatırımların karşılığını bu sezon alırlar” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 2
  • samed 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe Türkiye`nin en büyük spor kulübü, her kulvarda zirveye oynuyorlar.tebrik etmeli.
    Cevapla
  • Pikaaa 7 yıl önce Şikayet Et
    Ver yansın
    Cevapla