Galatasaray yönetiminin büyük pişmanlığı!

Galatasaray’da yönetim Jan Olde Riekerink seçiminden de büyük pişmanlık duyuyor.

Galatasaray yönetiminin büyük pişmanlığı!
Galatasaray yönetiminin büyük pişmanlığı!
GİRİŞ 12.04.2016 12:04 GÜNCELLEME 12.04.2016 12:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezona Hamza Hamzaoğlu’yla başlayan, daha sonra Mustafa Denizli’yi göreve getiren Galatasaray yönetimi, tecrübeli hocanın ayrılmasının ardından geçici süre Orhan Atik’le devam etmiş, ardından altyapının başına getirilen Hollandalı Jan Olde Riekerink’te karar kılmıştı. Ancak Eskişehirspor ve Ç.Rize maçlarında bir mağlubiyet bir de beraberlik alan Hollandalı hoca, performansıyla sınıfta kaldı.

Yeni hocadan da memnun olmayan yöneticilerin, Riekerink’i göreve getirmekle hata yaptıklarını düşündükleri ve Fenerbahçe derbisi öncesinde bunun pişmanlığını yaşadıkları ortaya çıktı.

‘DERBİDE YANARIZ’

Riekerink’in, rakipleri iyi analiz edemediğini, sahaya çıkardığı kadrodan yaptığı oyuncu değişikliklerine kadar birçok konuda hatalar yaptığını düşünen birçok yöneticinin, “İnşallah derbide benzer hatalar yapmaz. Yoksa yanarız” dedikleri öğrenildi.

Hollandalı konusunda yakın çevrelerine dert yanan yöneticilerin, “Kabul ediyoruz, hoca konusunda hata yaptık. Galatasaray’ı iyi bilen, rakipleri tanıyan birini getirmeliydik. Bu hocayla Türkiye Kupası’nı kazanmamız da çok zor” itirafında bulundukları bildirildi.

Riekerink, çıktığı iki maçta 2’şer değişiklik yaptı. Umut’un yerine Tarık Çamdal, Podolski’nin yerine Volkan’ı sahaya sürmesi eleştirildi.

YORUMLAR 1
  • snr 7 yıl önce Şikayet Et
    mircea lucescu seneye Galatasaray da ön protokol imzalandı
    Cevapla