Orkan'ın babası Galatasaray'ı resmen açıkladı!

Galatasaray'ın Gaziantepspor'da forma giyen bir isimle ilgilendiği ortaya çıktı.

Orkan'ın babası Galatasaray'ı resmen açıkladı!
Orkan'ın babası Galatasaray'ı resmen açıkladı!
GİRİŞ 05.04.2016 11:24 GÜNCELLEME 05.04.2016 11:25

Maddi sorunlar nedeniyle Avrupa Kupaları’ndan 1 yıl men edilen Galatasaray şimdiden önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturma çalışmalarına başladı. Kaleci Muslera başta olmak üzere yüksek maliyetli oyunculardan bazıları ile yollarını ayırmanın planlarını yapan sarı-kırmızılı ekip Gaziantepspor’un yıldızı parlayan ismi Orkan Çınar ile ilgileniyor.

UYGUN TEKLİF GELİRSE GİDER

Galatasaray Kulübü Orkan Çınar için ilk girişimini yaparak oyuncunun satılma durumu hakkında Gaziantepspor yetkililerinden bilgi aldı. Sezon sonu uygun teklifin gelmesi durumunda oyuncununda önünü açmak açısından gönderilebileceği yanıtını alan sarı-kırmızılılar bu oyuncu için tekrar geleceğini Gaziantepspor Kulübüne iletti.

MERiÇ ÇINAR: ‘GALATASARAY iSTiYOR’

Genç oyuncu Orkan Çınar’ın rehberi olan baba Meriç Çınar ise Galatasaray’ın Orkan için nabız yokladığını ve bir görüşme gerçekleştirdiğini doğrulayarak; “Galatasaray oğlum için kırmızı-siyahlı kulüple görüştü. Önümüzdeki 2-3 hafta içerisinde resmi teklif yapabilirler. Ben Orkan’ın tabiki Galatasaray’da oynamasını isterim. Sezon sonu da kulüpler anlaştığı takdirde muhtemelen Orkan Galatasaraylı olacak” dedi. 

KAYNAK: SPORX