Umut ilk kez konuştu: Babamın acısı...

Galatasaraylı Umut Bulut, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bulut, Ankara'daki saldırıda kaybettiği babasıyla ilgili de konuştu...

Umut ilk kez konuştu: Babamın acısı...
Umut ilk kez konuştu: Babamın acısı...
GİRİŞ 25.03.2016 11:23 GÜNCELLEME 25.03.2016 11:23

Galatasaraylı Umut Bulut, bugünkü antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Milli Takım'ın İsveç karşılaşmasını değerlendiren Umut Bulut, "Öncelikle Milli Takım'ın aldığı galibiyetten dolayı çok mutluyum. Oralarda derece elde etmemiz lazım. Bunun başlangıcını da dün yaptık. Bende Milli formayla oraya gidip elimden geleni yapmak istiyorum. Galatasaray takımı olarak kalan 9 haftayı tamamlayıp en iyi yerde ligi bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yeni teknik direktörle ilgil soruya "Hocamız bir hafta oldu geleli. İkili lişkileri iyi, sıcak.. Orhan hocayla beraber takıma katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Camia olarak zor bir dönem geçiriyoruz kenetlenmemiz lazım. İnşallah bu sorunları aşacağız." cevabını veren Umut Bulut, Ankara'daki hain saldırıda kaybettiği babasıyla ilgili yöneltilen soruya "Psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorum. Babamın acısını hala derinden yaşıyorum. Olay bana futbolu da unutturdu açıkçası. Kolay değil ama takım arkadaşlarım camiamız hiç yalnız bırakmıyor. " şeklinde yanıt verdi.