Melo'dan alkışlanacak 'Türkiye' açıklaması

Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo, ardı ardına terör saldırıları gerçekleştirilen Türkiye için dua ettiğini söyledi.

Melo'dan alkışlanacak 'Türkiye' açıklaması
Melo'dan alkışlanacak 'Türkiye' açıklaması
GİRİŞ 20.03.2016 03:19 GÜNCELLEME 20.03.2016 03:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Melo, Podolski'nin bu nedenle bu ülkeden gitmek istediği söylentilerine ilişkin ise, ''Türkiye'den gidince kendimi kurtarırım diye düşünmemeli. Podolski Türkiye'den gitmemeli, insanlara bu şekilde bir mesaj vermemeli'' ifadelerini kullandı. 

''3 YILLIK KONTRATIM VAR, NEREYE GİDEYİM''

Felipe Melo, Olimpiyat Stadı'nda konuk oldukları ve 1-1 berabere kaldıkları Roma karşılaşması sonrası gazetecilere açıklama yaptı. 

Melo, geçirdiği istikrarsız bir sezonun ardından Inter'le yollarının ayrılacağı iddialarına ilişkin hafif kızgın bir ifadeyle, ''İtalya'da iyiyim, Tanrı'ya şükür ailem de burada iyi. Inter'le 3 yıllık kontratım var, nereye gidebilirim ki!" diye konuştu. 
 
''HER YERDE SALDIRI OLUYOR''

Felipe Melo, Türkiye'de üst üste yaşanan saldırılar dolayısıyla eski takım arkadaşı Lukas Podolski'nin Galatasaray'dan ayrılıp, bu ülkeden gitmek istediği söylentilerine ilişkin ise şunları söyledi: 

''O, Türkiye'den gitmemeli, insanlara bu şekilde bir mesaj vermemeli. Ben Türkiye'yi, İstanbul'u çok seviyorum. Türkiye'de saldırı olduğu gibi Paris'te de oldu, başka yerlerde de oldu. Türkiye için, dünya için dua etmemiz lazım. 'Türkiye'den gidince kendimi kurtarırım' diye düşünmemeli.'' 
 
''TÜRKİYE'DE GEÇİRDİĞİM 4 YILDAN MEMNUNUM''

Türkiye'de geçirdiği 4 yılın kendisini çok memnun ettiğini dile getiren Felipe Melo, ''Orası hala benim kalbimde. Sadece bu ülke için dua etmemiz lazım'' dedi.
 
''UMARIM GALATASARAY DERBİYİ KAZANIR''

Galatasaray'ın durumunu da değerlendiren Melo, ''Çok iyi gitmiyor, ama umarım yarın derbiyi kazanır'' diye sözlerini sürdürdü. 

YORUMLAR 3
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Şunu adam yerine koymayin
    Cevapla
  • Rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    Niye en azindan icimizdeki hainlerden daha iyi,adamsin MELO TESEKKÜRLER.
    Cevapla
  • hüseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten bizi cok duygulandırdın, ülkemizde kendi ülkesine sahip cıkmayan bir cok insan varken sen bunları söylemen cok hoş
    Cevapla