Bülent Korkmaz, Galatasaray'ı reddetti!

Kayseri dönüşü Florya'da Bülent Korkmaz ile masaya oturan Galatasaray Yönetimi, genç teknik adama '9 haftalık' teklifini kabul ettiremedi.

Bülent Korkmaz, Galatasaray'ı reddetti!
Bülent Korkmaz, Galatasaray'ı reddetti!
GİRİŞ 16.03.2016 09:14 GÜNCELLEME 16.03.2016 13:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un cenaze töreni sonrası önemli bir gelişme yaşandı. Başkan Dursun Özbek'in talimatıyla teknik direktör Bülent Korkmaz'la masaya oturan idareciler orta yolu bulamadı.

Daha önce prensipte anlaşan tarafların Florya'daki görüşme sonrası köprüleri atmasının sebebi ise sözleşme süresindeki anlaşmazlık. Zira başkan Dursun Özbek'in daha önce 1.5 yıllık kontrat önerdiği Korkmaz'a bu kez farklı bir teklif yapıldı.

Olumsuz yanıt

Florya'da Fatih İşbecer, Nasuhi Mahruki ve Ural Aküzüm ile Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'le görüşen Bülent Korkmaz, daha önce prensipte evet dediği yöneticilerin son teklifine olumsuz yanıt verdi.

Yönetim cephesimin "Sezon sonuna kadar takımın başına geç" teklifi genç hocadan kabul görmedi. Korkmaz, "9 haftalığına takımın başına geçersem, oyuncu grubuna kendimi kabul ettiremem" ifadesini kullandı. Yöneticiler geri adım atmayınca Korkmaz teşekkür ederek masadan kalktı.

Yerli teknik adama sıcak bakılmıyor

Anlaşmazlığın başka sebepleri olduğu da konuşuluyor. İddiaya göre Mustafa Denizli sonrası Florya'da tekrar işbaşı yapan Mehmet Özbek ile futbol direktörü Cenk Ergün yerli teknik adama sıcak bakmıyor.

Ayrıca yabancı oyuncuların önemli bir kısmının da Hamza Hamzaoğlu ve Mustafa Denizli tecrübeleri sonrası Türk teknik adamla çalışmaya çok da yakın olmadıkları biliniyor.

Fener maçında hocasız

Bu şartlarda Galatasaray'ın hafta sonunda Fenerbahçe ile oynanacak derbi maça kadar yeni bir teknik adamla çıkması düşük bir ihtimal görünüyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 7
  • kadakal 8 yıl önce Şikayet Et
    böyle yönetimmi olur..bülent hocaya küfürdür bu..gelirse yanlış yapar.
    Cevapla
  • sporsever 8 yıl önce Şikayet Et
    gs yönetimi saçmalamış, bülent hocaya resmen hakaret etmişler. 9 haftalığına takımın başına geç demek ne demek yaa!
    Cevapla
  • galatasarayli 8 yıl önce Şikayet Et
    tabi reddeder. millet galatasarayin oyuncagimi.aferim bulent.adami 9 hafta takima al sonra postala..insan kendi adamina yapmaz bunu...su takima futbol bilen,adamlik yapacak,mali olarak ayakta tutacak adam yok. hepsi artist reklam pesinde. o kadar borc var verin bakalim cebinizden 1 er milyon $.
    Cevapla
  • analız 8 yıl önce Şikayet Et
    para varken yabancı hoca ya ver.para yok yerlı hoca çalısın öylemi?
    Cevapla
  • haci 8 yıl önce Şikayet Et
    en iyisii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle