Umut babası ile yaptığı son görüşmeyi anlattı

Galatasaraylı milli futbolcusu Umut Bulut, Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden babası Kemal Bulut ile yaptığı son görüşmeyi anlattı.

Umut babası ile yaptığı son görüşmeyi anlattı
Umut babası ile yaptığı son görüşmeyi anlattı
GİRİŞ 15.03.2016 15:11 GÜNCELLEME 15.03.2016 15:11

Umut Bulut, 13 Mart Pazar günü Ankara'da yaşanan terör saldırısında yaşamını yitiren babası Kemal Bulut'u toprağa vermek üzere cenaze evinde beklerken hayli üzgündü.

"SONRA GİTTİ İŞTE"

Kayseri'nin Yeşilhisar İlçesi'ndeki baba evinde taziyeleri kabul eden sarı-kırmızılı oyuncu, babasıyla birlikte 37 kişinin hayatını kaybettiği patlama nedeniyle Türk milletine başsağlığı diledi. Çok üzgün olduğunu belirten Umut Bulut, "Babamla en son Ankara'daki Gençlerbirliği maçından önce görüştük. Maç esnasında da selamlaştık, sonra gitti işte. İstanbul'a döndükten sonra babamı telefonla çok kez aradım, cep telefonu çalıyor ama açmıyordu. Babamın terör saldırısında hayatını kaybettiğini ertesi gün sabah öğrendim. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Kemal Bulut'un yakınları, cenaze namazının kılındığı Merkez Camii'nde tabuta kapanarak gözyaşı döktü. Sağlık ekipleri, fenalık geçirenlere müdahale etti.

KAYNAK: DHA