3.5 yıllık sözleşmeye imza atıyor!

Efsane kaptan, Galatasaray’da ikinci kez teknik direktörlük koltuğuna oturuyor. Bülent Korkmaz, 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

 3.5 yıllık sözleşmeye imza atıyor!
3.5 yıllık sözleşmeye imza atıyor!
GİRİŞ 15.03.2016 09:49 GÜNCELLEME 15.03.2016 16:35
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Oldukça kötü bir sezon geçiren, önce şampiyonluk yarışına ardından Avrupa’ya veda eden Galatasaray’da Mustafa Denizli’nin istifasından sonra U21 takımını çalıştıran Orhan Atik göreve getirilmişti. Yöneticiler ilk etapta sezonu Orhan hocayla tamamlayacaklarını açıklamasına rağmen, son 3 maçta alınan 3 beraberlik Başkan Dursun Özbek’i harekete geçirdi. Camiayı ve taraftarı yakından tanıyan bir ismi göreve getirmeyi hedefleyen, mali açıdan da kulübe yük olabilecek bir hoca istemeyen Özbek, Bülent Korkmaz’da karar kıldı. 47 yaşındaki çalıştırıcı ile bizzat görüşme yapan Özbek, Korkmaz ile el sıkıştı. Bu sezon son olarak Mersin İdman Yurdu’nda görev yapan Bülent hocanın, hiç bir şart öne sürmeden görevi kabul ettiği öğrenildi.

"TAKIMI YALNIZ BIRAKMA"

Galatasaray, 2008-2009 sezonunda 16 resmi maçta takımın başında olan Bülent Korkmaz ile 2. dönemini yaşayacak. Genç teknik adamın 3.5 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirilirken, en önemli nokta ise hemen takımın başına geçecek olması. Arena’da pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisinde Bülent Korkmaz kulübede yer alacak. Başkan Özbek’in önceki gün yaptığı görüşmede de bu konuya özellikle vurgu yaptığı ve Korkmaz’a “Bizim için çok önemli olan Fenerbahçe maçında takımı yalnız bırakmamanı istiyorum” dediği öğrenildi. Bülent hoca da kesinlikle sorumluluktan kaçmayacağını belirtip, derbide Arena’ya çıkacağını söyledi.

YORUMLAR 18
  • ALTINADAM 8 yıl önce Şikayet Et
    bu haftaki maç ta tek slogan ""İMPARATOR İMPARATOR BAŞKAN FATİH TERİM FATİH TERİMMMM"""
    Cevapla
  • yas 8 yıl önce Şikayet Et
    seni severiz kaptan gelme sakın seni yiyecekler.
    Cevapla
  • polat 8 yıl önce Şikayet Et
    bundan cacik olmaz hep defans oynatiyor ah hamza ah
    Cevapla
  • Kerim KANDAZ 8 yıl önce Şikayet Et
    Antrenör değil KAFALAR DEĞİŞMELİ
    Cevapla
  • hakkı 8 yıl önce Şikayet Et
    akıllı ol bülent akıllı ol biraz itibarın var onuda bitirme!!!!! bitmiş, tükenmiş bir takımı sen mi düze çıkaracaksın bu kadar körmüsün bu neyin hırsı dünyaya rezil olmak hoşuna mı gidiyo......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle