Mustafa Denizli'den 'kadro' isyanı

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Lazio'ya 3-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 26.02.2016 02:11 GÜNCELLEME 26.02.2016 09:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Denizli, kadro olarak eksiklerine vurgu yaparken, ''Düşünce ötesi bir durum yaşattık. Bir takımın kaybetmeyeceği topları kaybettik, kalemizde tehlike gördük. Zaten belli konularda kısıtlı bir ekibiz. Galatasaray adına yapabileceğimiz şeyleri ortaya çıkarmak için geride kalıyoruz. Bu manada zorluk çekince, bunu da kalenizde tehlike olarak yaşıyorsunuz, bunu yaşadık. Hep zorlu geçiyor. Takımın bir tarafını kapatmaya çalışırken, bir taraftan açık veriyoruz. Mümkün mertebe bundan asgari zarar görmeye çalışıyoruz. Hepsinin çok başarılı olduğunu söylemek mümkün değil. Çizgilerinin gerisinde kalan oyuncularım oldu, ama onları burada paylaşmak doğru değil'' ifadelerini kullandı.

''UMURSAMAZ OYUNCULAR VAR''

Denizli basın toplantısında ise istifa çağrılarına cevap verdi ve kadro kalitesinde eksiklikler yaşadıklarını vurguladı.

Deneyimli hoca, ''45 dakika pozisyon vermediğimiz rakibe karşı, ikinci yarı kolay pozisyonlar verdik. Umursamaz görünen oyuncular mutlaka var. Bunları görmemek için maçı izlememek lazım'' dedi.

İstifa çağrılarının normal olduğunu belirten Mustafa Denizli, ''Bu mesleki kariyerde, bunlarla karşılaşmak normal. Kadroda yapmayı düşündüğümüz revizyonu gerçekleştiremedik, içimizden de kayıplarımız oldu. Kolay değil. Sabri bugün çok farklı bir görev verdiğim oyuncumdu. Olağanüstü derecede efor sarfetti. Donk belki düşündüğümüz katkıyı çok fazla sağlamayamadı. Bazen istediklerini yapamıyor. Daha evvel değiştirebilirdim. Yasin'in golü atması, bireysel olarak biraz daha toparlanmasına neden olur düşüncesi ile Sabri'yi kenara aldım. Bu akşam bir büyük takımın yapamayacağı kadar kolay topları rakibe kaptırdık. Oyunun zorluğu oradaydı.'' diye konuştu.

YORUMLAR 10
  • yaşar 8 yıl önce Şikayet Et
    bu takımdan denizli snejder podolski göderilmesi lazım akşam resmen sahada gezidiler
    Cevapla
  • polat 8 yıl önce Şikayet Et
    sadece bilal yeterdi
    Cevapla
  • Ebubekir 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahını seversen lucesku zamanında kim vardı herkes gitmişti florkin perez vardı adam sergeni yıldız yapmıştı şampiyonlar liginde Çeyrek final oynattı o kadroya denizli senin işin hep ağlamak hep ağlamak o zaman başarısız her t.d. Kadrom yetersiz desin bi gitte kurtulak senden denizli
    Cevapla
  • kerem 8 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar rezil bir futbol oynanamaz. mahalle takımları bile sizden daha iyi oynuyor.
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 8 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu "deniz ateş bitttnel değilmiydi maçın hakemi haahahhaha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle