Arena'da unutulmayacak hareket

Galatasaray'ın, Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadeleye kırmızı kartlar damga vurdu!

Arena'da unutulmayacak hareket
Arena'da unutulmayacak hareket
GİRİŞ 22.02.2016 00:33 GÜNCELLEME 22.02.2016 17:54
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Türk Telekom Arena'da oynanan maçın 86. dakikasında Umut Bulut'a ceza alanı içinde yaptığı müdahalenin ardından kırmızı kart gören Cavanda, hakemin penaltı kararından sonra şiddetli itirazı sonrası kırmızı kart gördü. Bu hareketin ardından sinirlenen Salih Dursun, hakemin elindeki kırmızı kartı alarak maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterdi. Bitnel, Salih Dursun'u da kırmızı kart ile oyun dışına gönderdi.

59. dakikada Özer Hurmacı ve 70. dakikada Aykut Demir'in de kırmızı kart gördüğü Trabzonspor karşılaşmayı 7 kişi tamamladı.

YORUMLAR 80
  • GSLİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakemin yanlışları var kabul de Trabzon sporluların yanlışları yok mu yahu neredeyse hakemi de gs lileri de döveceklerdi arenada herkese saldırdılar bu gs 7 kişi ile bir tarihte bu feneri yenmedi mi gs de böyle herkese saldırdı mı yooo oyununu oynadı çıktı biz bi şeyleri kaçırtıyoruz bu maç fb ts maçı olaydı kimsenin gıkı çıkmazdı var mı itirazı olan lütfen futbolculara hakemlere saygı zaten bu sene ne gs var ne de ts var ikiside birbirinden berbat bu en çok da fb nin işine yarıyor ha annaşıldı mı saygı sevgi hoşgörü
    Cevapla
  • Şakir TOKSOY 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bir ara kanka idiler. Yazık. Umut burağı aratmıyor maşallah
    Cevapla
  • ts gs 8 yıl önce Şikayet Et
    ohaa ben olsam salihe 5 mac yapmama cezası veririm
    Cevapla
  • FATMA 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan
    Cevapla
  • körfezli 8 yıl önce Şikayet Et
    işin ilginç tarafı galatasarayın stattaki taraftarının atılan sahte penaltı gölüne sevinmeleri ve pas alışverişlerine oley çekmeleri. uluslararası arenada ülkemizi başarılarla temsil etmiş bir takımın düştüğü durumu ortaya çıkarıyor.
    Cevapla
  • Abcd 8 yıl önce Şikayet Et
    Eski bir Trabzonlu uyduruk bir penaltı alıyor diğeri aıyor ve seviniyorlar yazıklar olsun size. Başınız göğe erdi mi? Dıarı atsan kahraman olacaksın ama rezil oluyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle