Galatasaray nakavt

Şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Galatasaray'a bir darbe de Mersin'den geldi.

GİRİŞ 13.02.2016 20:53 GÜNCELLEME 14.02.2016 09:33
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın ligdeki serbest düşüşü devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Mersin İY karşısında hiçbir varlık gösteremedi ve sahadan 2-1 yenik ayrılarak 3. sırayı da tehlikeye soktu.

Ligde 134 gündür deplasman galibiyetine hasret olan Galatasaray'ın dış sahada kazanamama serisi 7 maça çıktı. Zirve yarışında Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın uzağında kalan sarı-kırmızılılar, Ümit Özat'la ligde kalma mücadelesi veren Mersin İdman Yurdu'na 2-1 mağlup oldu.

Semih Kaya'nın 54. dakikada kırmızı kart gördüğü karşılaşmada Mersin İdman Yurdu'na galibiyeti getiren golleri Prejuce Nakoulma (Dk. 39') ve Güven Varol (Dk. 63') kaydetti. Galatasaray'ın tek golü 88. dakikada Lukas Podolski'den geldi.

Bu sonucun ardından Galatasaray 34 puanda kaldı. Bir maçı eksik Mersin İdman Yurdu ise 17 puana yükseldi.

UMUT BULUT'TAN İLGİNÇ İSTATİSTİK

Burak Yılmaz'ın yokluğunda sarı-kırmızılıların gol umudu olan Umut Bulut oyunda kaldığı 69 dakika boyunca kaleye tek bir şut atmadı. Milli golcü son 20 dakikada yerini Ysin Öztekin'e bıraktı.

Mersin İdmanyurdu: 2 - Galatasaray: 1

Stat: Mersin

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Mustafa Sönmez, Serkan Olguncan

Mersin İdmanyurdu: Muammer Yıldırım, Gökçek Vederson, Mitrovic, Sadiku, Güven Varol, Mehmet Taş, Serkan Balcı, Nurullah Kaya (Dk. 82 Serol Demirhan), Tita, Nakoulma (Dk. 87 Sinan Kaloğlu), Pedriel (Dk. 61 Eren Tozlu)

Galatasaray: Muslera, Denayer, Semih Kaya, Chedjou, Carole (Dk. 46 Sabri Sarıoğlu), Selçuk İnan, Donk, Podolski, Sneijder (Dk. 86 Bilal Kısa), Olcan Adın, Umut Bulut (Dk. 70 Yasin Öztekin)

Goller: Dk. 39 Nakoulma, Dk. 63 Güven Varol (Mersin İdmanyurdu), Dk. 88 Podolski (Galatasaray)

Kırmızı kart: Dk. 54 Semih Kaya (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 15 Carole, Dk. 38 Donk, Dk. 65 Sneijder, Dk. 75 Yasin Öztekin, Dk. 90+3 Chedjou (Galatasaray), Dk. 77 Serkan Balcı, Dk. 83 Sadiku (Mersin İdmanyurdu)

DAKİKA DAKİKA ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 21
  • korwer 8 yıl önce Şikayet Et
    denizli napsin kardesim kadro kadro degil ki 11 oyuncudan 9 unu oynatmam bu aklimla 5 para etmezler bole kadroyla hangi teknik adami alirsan al imkansiz suc tamamen yonetimde ve transferlerde gercek bu
    Cevapla
  • Konuş 8 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene bu kadro 3 kupa almıştı ama. O zaman ne vardı?
    Cevapla
  • İBRAHİM 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu yönetim ve Mustafa Denizli bir an önce istifa etmeli.Hamza Hoca'nın ahını aldınız.Takım artık ruhsuz.Galatasaray Galatasaray Lisesi'nin elinden kurtulmalı.Böyle giderse taraftar bu takımı desteklemez.
    Cevapla
  • tc 57 8 yıl önce Şikayet Et
    melonun gidişiyle baslayan çöküş bu hafta the end...artık çökecek takım dayanacak güç kalmadı.umudun gözünün içine bakar olduk...
    Cevapla
  • Alpaslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Vah vaaahh çok üzüldük çook
    Cevapla
  • hulusi 8 yıl önce Şikayet Et
    gs nin tek kurtuluşu halkın takımı olmasıdır. Gs liselilerin tekelinden kurtulmalıdır. Yıllardır liselilerin takımı bitirdiği muhakkak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle