Burak için her şey o gün bitti

Arena'da 3-1 kazanılan Sivasspor maçında ıslıklanan ve yuhalanan kral, bunu kaldıramadı, gemileri yaktı.

Burak için her şey o gün bitti
Burak için her şey o gün bitti
GİRİŞ 08.02.2016 02:57 GÜNCELLEME 08.02.2016 09:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yakın çevresine ayrığılının nedenini açıklayan yıldız futbolcu ''Türkiye'de eleştirilmeyen futbolcu yok ama kendi stadımızda kendi taraftarımdan tepki görmek beni çok kırdı'' dedi. 

Beijing Guoan Kulübü'ne 8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmaya hazırlanan Burak Yılmaz, ayrılık kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Aslında 2 aydır Çin kulüpleri tarafından takip edilen kral, daha önce kesinlikle Galatasaray'dan gitmeyeceğini söylemişti.

SİVASSPOR MAÇINDA ISLIKLANMAYI HAZMEDEMEDİ

Apar topar kendisine yapılan teklifi kabul eden Burak'ın bu kararının arkasındaki gerçek ise yeni ortaya çıktı. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Sivasspor’u Arena’da konuk eden Cim Bom, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Ancak ilk yarıda ve ikinci devrenin başında ciddi goller kaçıran tecrübeli futbolcu, tribünlerin büyük tepkisiyle karşılaşmıştı. Binlerce kişinin yuhaladığı ve ıslıkladığı Burak, 86. dakikada penaltıdan ağları havalandırmasına rağmen stadı oldukça moralsiz bir şekilde terk etmişti. 

ASTRONOMİK TEKLİF

Sonraki hafta Osmanlıspor’a deplasmanda yenilen Galatasaray’da Burak attığı golün ardından tribünlere el sallamış, bu haraketi de herkes tarafından ‘gidiyor’ olarak yorumlanmıştı. Dedikodular gerçeğe dönüşürken, Çin ekibinden kendisine yapılan yıllık 8 milyon Euro’luk astronomik teklifi kabul eden Burak, Guoan ile 4 yıllık mukavele yapacak. Konyaspor maçını statta takip eden ve çıkışta, ''Bir basın toplantısı düzenleyip bilinmeyenleri orada açıklayacağım'' diyen kral, yakın çevresine neden ayrılık kararı aldığını anlattı.

TOPLANTIDA ŞÖYLE DİYECEK...

Burak'ın, ''Benim neler yaptığım ortada. 2 kez gol kralı oldum. Galatasaray'da 7 kupa (2 lig, 2 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa) kaldırdım. Türkiye'de elbette eleştirilmeyen futbolcu yok. Ben de buna alışığım. Ancak beni en çok kıran Arena’da, kendi stadımızda kendi taraftarımdan tepki görmekti. Ben her zaman bu forma için elimden geleni yaptım. Sanırım böyle olması gerekti. Kulübün de içinde bulunduğu durum ortada. Para kazandırarak Galatasaray’a veda ediyorum'' dediği öğrenildi.

Milli futbolcu, basın toplantısında da özetle bu ifadeleri kullanacak.

YORUMLAR 6
  • musluman evladi 8 yıl önce Şikayet Et
    burak Yılmaz galatasaraya cok emek vermiştir insallah Çinde de basari olur
    Cevapla
  • Gassaraylı 8 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraya messi bile gelse yuhlanır arkadaş zamanında ardayı yuhlamadıkmı maalesef biz böyleyiz.
    Cevapla
  • berceste233 8 yıl önce Şikayet Et
    para alırken ne kadar profesyonel isen tepkilere karşıda profesyonel olacaksın, millet seni izlemek için para veriyor. küfür hakaret etmeden her türlü tepki göstermesi gayet normal. çık oyununu oynayacaksın, bunun için para alıyorsun.
    Cevapla
  • İSİMSİZ 8 yıl önce Şikayet Et
    zaten bi işe yaramıyordu iyi oldu gittiği takım bir kişi eksik oynuyordu o varken
    Cevapla
  • kaptan 8 yıl önce Şikayet Et
    bir sabri kadar olamadın Burak.. adamı kovmadıkları kaldı yapılan dalgalar sabriye haddi hesabı yok.. şimdi ise adam kıymete binecek.. iyi gün kötğ gün dedikleri bu olsa gerek vefa bu olsa gerek..
    Cevapla
  • recep 8 yıl önce Şikayet Et
    Yök öyle vefa, sen kov, küfret, azarla sonra vefa de sineye çek. Oldu başka. Mahellede maç oynasan en ufak sözü bile kaldıramıyorsun o nasıl kaldırsın milyonlarca sözü hakareti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle