Podolski'den Çin sinyali! Süpriz paylaşım

Lukas Podolski'den Çin mesajı geldi. Yıldız oyuncunun sosyal medyadan yaptığı paylaşım binlerce kez diğer kullanıcılar tarafından paylaşıldı

Podolski'den Çin sinyali! Süpriz paylaşım
Podolski'den Çin sinyali! Süpriz paylaşım
GİRİŞ 07.02.2016 14:58 GÜNCELLEME 07.02.2016 14:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dünyadaki 'Çin modası'na Lukas Podolski de uydu.Galatasaray'ın Alman yıldızı Twitter'dan Çin'in 8 Şubat'taki yıllbaşını kutladı.

Son zamanlarda Çin'e giden yıldızlarda büyük artış olması adeta bir Çin furyasının başlamasına sebep oldu. Ersan Adem Gülüm'ü Çin'e gönderen Beşiktaş Çince Twitter hesabı açarken, Manchester City kulübü de resmi internet sitesinden Çinlilerin yılbaşı olan Maymun Yılı'nı kutladı.

Mesaj mı?

Lukas Podolski'nin hem Çince hem de İngilizce olarak Maymun Yılı'nın kutlaması ise tartışmaları da beraberinde getirdi. Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın 8 milyon euroluk bonservis bedeliyle yılda 8 milyon euro kazanacağı Çin'e gitmesi, bunun dışında ise birçok dünya yıldızının yüksek bonservis bedelleriyle yine Çin'e transfer olup, inanılması güç paralar kazanması, Avrupa'da eskisi gibi ilgi görmeyen oyuncuları harekete geçirebilir.

30 yaşındaki Podolski'nin de Çin mesajı yayınlamasının altında sezon sonuyla ilgili değişik planları olabileceği yorumlarının yapılmasına sebep oldu.


YORUMLAR 2
  • murtaza38 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence sjnerder dahil hepsini satın ekonomik fairplaydan geçin seneye cezalı duruma düşmeyin
    Cevapla
  • emirhan kızılalan 8 yıl önce Şikayet Et
    sakın am sakın podolski yi satmayalım ,,,,,,, teşekkürler
    Cevapla