Galatasaray'da yeni transferler açıklanıyor!

Cim Bom'da büyük gün belli oldu: 14 Ocak... Donk&Linnes'ten sonra 2-3 transfer daha açıklanacak.

Galatasaray'da yeni transferler açıklanıyor!
Galatasaray'da yeni transferler açıklanıyor!
GİRİŞ 10.01.2016 09:47 GÜNCELLEME 10.01.2016 09:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

1- RODALLEGA

Akhisar Belediye’nin 30 yaşındaki forveti, Galatasaray’ın golcü listesinde en üst sıralara çıktı. Mustafa Denizli’nin cuma günkü toplantıda onay verdiği tecrübeli futbolcu için Sarı-Kırmızılılar 2 milyon Euro teklif edecek.

Kadrosunu 1 veya 2 golcüyle takviye etmeye hazırlanan Galatasaray’da, listedeki isimlerin sırası sürekli olarak değişiyor. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin yöneticilerle yaptığı son görüşme sonrası, Hugo Rodallega’nın ilk sıraya yükseldiği öğrenildi. Akhisar Belediye forması giyen 30 yaşındaki forvet için, Sarı-Kırmızılılar’ın 2 milyon Euro’luk teklifte bulunacağı belirtildi. Denizli, gerekirse Rodallega’yı alternatif olarak kullanmayı düşünüyor. Kolombiyalı futbolcu, bu sezon bonservisi elinde geldiği Akhisar’da 17 lig maçına çıkarken, attığı 11 golle ses getirmeyi başardı. Rodallega, ileri uçta oynadığı gibi, hücumun her iki kanadında da görev yapabiliyor.

1 santrfor takviyesi daha

Hugo Rodallega transfer edilse bile Galatasaray’ın golcü arayışı hız kesmeyecek gibi görünüyor. Gündemde bulunan Avrupa çapındaki santrforlardan olumlu geri dönüş alınırsa, bir takviye daha yapılabilir. Böylece formsuz Umut’la sezon sonunda yolların ayrılması ya da Burak Yılmaz’ın sakatlığının nüksetmesi, Galatasaray’ı yoğun maratonda olumsuz yönde etkilemeyecek. Rodallega’nın da olası bir transferde yedek kalmayı dert etmeyeceği, böylece hem yönetimin hem de teknik heyetin takviye konusunda daha rahat hareket edebileceği belirtiliyor. (Metin Karabaş)

2- CAMPBELL

Kadrosunu mutlaka bir kanat oyuncusuyla güçlendirecek olan Sarı-Kırmızılılar, Arsenal’den Joel Campbell’ın işini bitirmeye kararlı. Sezon sonunda kontratı bitecek Kosta Rika’lı yıldızın transferi için sürpriz bir isim devrede.

Sarı-Kırmızılı yönetici Fatih İşbecer, geçtiğimiz günlerde Joel Campbell transferi için Londra’ya çıkarma yapmıştı. Kadrosunu mutlaka bir kanat oyuncusuyla güçlendirmek isteyen Galatasaray, sezon sonunda kontratı bitecek olan Kosta Rika’lı yıldızı uygun bir bonservis bedeliyle renklerine bağlamayı hedefliyordu. Ancak İşbecer, İngiltere’deki ilk temaslarından olumlu sonuç alamadı. Buna karşın bu transferden vazgeçilmiş değil. Hücumda her iki kanatta da görev yapabilen ve süratiyle dikkat çeken 23 yaşındaki oyuncunun kiralanması gündemde. Bu formül için Galatasaray öncelikle oyuncuyu ikna etmeyi planlıyor. Galatasaray’dan sürpriz bir isim, ikna görevini üstlenmiş durumda...

Yarım sezonu 2.5 milyon Euro

Alman golcü Lukas Podolski, eski takım arkadaşını ikna etmek için devreye girmeyi kabul etti. Poldi, hem Galatasaray’ın büyüklüğünü hem de İstanbul’un güzelliğini Campbell’a anlatacağını yöneticilere bildirdi. Sarı-Kırmızılılar, sezon sonuna kadar kiralamayı istediği genç futbolcuya yarım devre için 1.5 milyon Euro, Arsenal’e de kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro teklif edecek. Olumsuz yanıt gelirse, rota listedeki alternatif isimlere çevrilecek.

3- MELO

İnter’in Brezilyalı futbolcuyu satış listesine koyması, Galatasaray camiasında heyecan yarattı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar sosyal medyada kampanya başlatmış durumda. Sambacı’nın dönmesi için mesaj üstüne mesaj gönderiliyor.

Transferin son gününde Galatasaray’dan ayrılarak İnter’in yolunu tutan Felipe Melo, İtalya’da başarılı bir grafik çizse de, hırçınlığına yenik düştü. Yarım sezonda gördüğü iki kırmızı kart ve aldığı cezalarla takımını zor durumda bırakan Sambacı, hocası Mancini’nin güvenini de kaybetmiş durumda. Kulüp yönetiminin de gözünden düşen Brezilyalı futbolcu, satış listesine kondu. İşte bu haberin ortaya çıkması, Galatasaray camiasında müthiş bir heyecan yarattı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, sosyal medyada kampanya başlatarak, Melo’nun dönmesi için mesaj üstüne mesaj yağdırıyor. Ayrıca yöneticilere de bu transferi bitirmeleri amacıyla tweet’ler atılıyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 2
  • mami 8 yıl önce Şikayet Et
    Akillitransveryapin
    Cevapla
  • Yakubu 8 yıl önce Şikayet Et
    Melo mu ya birakin bu isleri adam futbolcu olsa gittigi yerlerde tutunurdu balta adam bildiğin insanlıktan cikmis.
    Cevapla