G.Saray'dan kritik Burak Yılmaz kararı!

Dursun Özbek ve kurmayları, sezonun ilk yarısında beklentileri karşılayamayan Burak Yılmaz'ın menajerlerini yeni yılda görüşmeye çağırdı.

G.Saray'dan kritik Burak Yılmaz kararı!
G.Saray'dan kritik Burak Yılmaz kararı!
GİRİŞ 31.12.2015 11:10 GÜNCELLEME 31.12.2015 11:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da 2 milyon 800 bin Euro garanti para kazanan Burak'a ayrıca maç başına 25 bin Euro ödeniyor. Yönetim, garanti ve maç başı parasında Burak'tan indirim istemişti.

Burak 'feda' demezse yönetim, oyuncusundan Shanghai Shenhua'nın teklifini değerlendirmesini isteyecek. Sarı-kırmızılı idareciler bir anlamda Burak'a "Burada mutluysan ücretini indir yoksa teklifi değerlendir" mesajını iletecek.

Bilindiği gibi Çin ekibi Shanghai Shenhua Burak Yılmaz'a talip oldu ve yıllık 5 milyon Euro önerdi. Ancak golcü oyuncu Çin'e gitmek istemediği için teklifi reddetti ve Galatasaray da Shanghai Shenhua'nın 8 milyon Euro'luk bonservis teklifini kabul edemedi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 2
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Satın gitsin, yetiştirme payından Ts'de alsın. Burak'ın yerine olsam enayi gibi ücret indirimine yanaşmam.Sen sabri yada Hamza gibi GS'da yetişmedin.Oraya gol kralı olarak katakulleyle geldin.Sizden önceki yönetim bu rakamları verdiyse sözleşmeye uymak zorundasınız. Devlette devamlılık esastır.
    Cevapla
  • gsli 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen :))
    Cevapla