Flaş sözler! "Galatasaray ligden çekilsin"

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Fatih Altaylı, sarı-kırmızılılarla TBF arasındaki krizi değerlendirdi.

Flaş sözler! "Galatasaray ligden çekilsin"
Flaş sözler! "Galatasaray ligden çekilsin"
GİRİŞ 02.12.2015 11:37 GÜNCELLEME 02.12.2015 12:20
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın Fenerbahçe maçında hükmen yenik sayılmasıyla ilgili olarak Fatih Altaylı çarpıcı bir değerlendirme yaptı ve sarı ­kırmızılılara “Gerekirse ligden çekilin” dedi.

Kadınlar Basketbol Ligi’nde Galatasaray’ın Lynetta Kizer’i oynatmasının ardından kazandığı Fenerbahçe maçında hükmen mağlup sayılmasını sarı­kırmızılı camianın eski yöneticilerinden Fatih Altaylı değerlenirdi.

Fatih Altaylı, potadaki hükmen mağlubiyet sonrası TBF’yi yerden yere vurdu, Sarı­Kırmızılı camiaya seslendi. Altaylı, “Basketbol Federasyonu, Türkiye’deki en kötü federasyon. Aldığı karar da saçmalığın daniskası. Federasyon lisansı vermiş. Galatasaray da o lisansla kızı oynatmış. Basketbol Federasyonu’nda bir katre utanma olsa istifa eder. Gerekirse Galatasaray takımı ligden çekilmeli” dedi.

İşte Fatih Altaylı’nın o sözleri:

“GEREKİRSE GALATASARAY LİGDEN ÇEKİLMELİ”

Basketbol skandalı için neler söyleyeceksiniz? F.Bahçe’nin itirazının normal olduğu ama G.Saray’ın da bu konuda suçsuz olduğu öngörüsü hakim. Bir federasyon kuralı bilmeden nasıl lisans verebilir?

“Basketbol Federasyonu, Türkiye’deki en kötü federasyon. Aldığı karar da saçmalığın daniskası. Federasyon lisansı vermiş. Galatasaray da o lisansla kızı oynatmış. Sonra federasyon “Bizi hata yaptık” diyor ve federasyonun hatasının cezasını Galatasaray çekiyor.

Bunu anlamak mümkün değil. Galatasaray bunu dava konusu yapmalı. Basketbol Federasyonu’nda bir katre utanma olsa istifa eder. Bana sorarsanız, Galatasaray taraftarı Basketbol Federasyonu önünde gösteri yapmalı ve gerekirse Galatasaray takımı, ligden çekilmeli. Böyle bir rezalet olmaz. Utanmazlığın böylesini görmedim de duymadım da.”

YORUMLAR 18
  • yorgun 8 yıl önce Şikayet Et
    ha unutmadan soruyum dedim: kasimpasa ne yapsin bu arada o da cekilsin mi? fatih altayli
    Cevapla
  • bencede 8 yıl önce Şikayet Et
    çekilsin, hilesiz hurdasız temiz bir lig oynansın.
    Cevapla
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    bencede cekilsin. kendi aralarında oynasın dursunlar.. avrupa şampiyonu olacaktı şikebahce olamadı. GS oldu. o yüzden çekemiyorlar. beceriksiz harun ve federasyonu, bırakın ya bu işleri. neymiş adamı yanlış yapmışmış ta tazminatı kendileri ödeyecekmişte. sen kimsinde bu sözleri söylüyorsun.sen değil sülalen gelse GS nin tazminatını ödeyemez. çıkın adam gibi açıklama yapın.biz bu işi yapamadık bırakıyoruz.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi geçtim gs kendi ülkesinde Rum takımına karşı eziliyor böyle saçmalık ve adaletsizlik olmaz
    Cevapla
  • ramo 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok Haklı. Federasyonda kim varsa bu lisansın verilmesinden sorumlu hepsi uzaklaştırılmalı. Galatasarayda böyle hinlik yaptığı için küme düşürülmeli
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Federasyon istifa etmeli demiyorsunda lisansi veren uzaklaştırılmalı yazmışsın:) şaka gibiya.... Hinlik dediğin şey federasyonun verdiği resmi lisans Zırvalamaya bayılıyorsunuzya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle