Mustafa Denizli buna ne diyecek! Şok sözler

Kasımpaşa maçından sonra medyaya demeç veren yönetici Selim Arda Üçer, Mustafa Denizli'yi rahatsız edecek açıklamalar yaptı.

Mustafa Denizli buna ne diyecek! Şok sözler
Mustafa Denizli buna ne diyecek! Şok sözler
GİRİŞ 30.11.2015 10:52 GÜNCELLEME 30.11.2015 10:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da 3. Mustafa Denizli dönemi Kasımpaşa beraberliği ile başlarken, maç sonu Sarı-kırmızılı taraftarların yönetim aleyhine tezahüratlarda bulunması tedirginlik yarattı.

Kasımpaşa maçından sonra medyaya demeç veren ve Hamza Hamzaoğlu'nu gönderen "genç yöneticiler"den biri olarak anılan Selim Arda Üçer'in, "Florya tek başına kimseye bırakılacak bir yer değildir" şeklindeki açıklaması, Sarı-kırmızılı kulüpteki kafa karışıklığını bir kez daha gündeme taşıdı.

Başkan Dursun Özbek ile masaya oturduğu andan itibaren Florya Metin Oktay Tesisleri'nin tek hakimi olacağını vurgulayan Mustafa Denizli'nin, genç yöneticinin bu açıklamasını nasıl karşıladığı şimdilik bilinmiyor.

Ancak 1988 yılında Galatasaray'ı şampiyon yaptığında teknik direktörlük kariyerinin başında olan Mustafa Denizli'nin, o tarihte bile işine kimseyi karıştırmadığını bilenler, Selim Arda Üçer'in açıklamasının tecrübeli teknik adamı üzeceğini ileri sürüyor.

YORUMLAR 5
  • bişe değil,, 8 yıl önce Şikayet Et
    hocanın suçu ne bir topçu kendi düşünmesi gerek,,
    Cevapla
  • taraftar 8 yıl önce Şikayet Et
    yönetim gitsin gs de tek problem yönetim.
    Cevapla
  • Pazarci 8 yıl önce Şikayet Et
    Yönetim keşke sorunu birazda kendine arsa. Hamza hoca yi niye gonderdiniz? Basortu karsiti denizli daha mi iyi sanki? Anlamiyorum..........
    Cevapla
  • bicirik 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede ben takım için "boş mukaveleye imza atarım,takım için her türlü fedakarlığı yaparım lafları"para etmiyor aksine küçük düşürüyor.Yabancı hoca ve futbolcu gibi sözleşmeye "ASARIM,KESERİM,OYARIM,TRİP ATARIM,AYAK YAPRIM....VS...VS" Yani rest okuyacan o zaman kıymetlisin 1500 Km'den selamlar
    Cevapla
  • bicirik 8 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa hoca sana ne yapılsa hak ediyorsun.Çünkü bile bile aldın sorumluluğu.Senin meslektaşın Hamza hoca nasıl gitti bilmene rağmen göreve balıklama daldın.onun için başına geleceklere ve sana yapılacaklara hiç itiraz etme.
    Cevapla