Mustafa Denizli ilk antrenmanına çıktı

Galatasaray Futbol Takımı, yeni teknik direktörü Mustafa Denizli yönetimindeki ilk çalışmasını yaptı.

Mustafa Denizli ilk antrenmanına çıktı
Mustafa Denizli ilk antrenmanına çıktı
GİRİŞ 27.11.2015 17:04 GÜNCELLEME 27.11.2015 17:05

Sarı-kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında 29 Kasım Pazar günü Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladığı bildirildi.

Mustafa Denizli'in ilk idman öncesinde takımıyla bir toplantı yaptığı aktarıldı. Sarı-kırmızılı ekibin, daha sonra Stefano Marrone eşliğinde özel bir çalışmayla antrenmana başladığı kaydedildi. Topla serbest çalışmanın ardından iki takıma ayrılan oyuncuların hareketli pas çalışması gerçekleştirdiği vurgulandı. İdmanın ana bölümünde ise 60 metrede çift kale maç yapıldığı belirtildi.

Podolski ve Hakan yarıda bıraktı!

Lukas Podolski ve Hakan Kadir Balta'ın aldıkları darbe nedeniyle çalışmayı yarıda bıraktıkları antrenmanda, sakatlığı süren Lionel Carole'ün sahada adaptasyon çalışması yaptığı, Hamit Altıntop'un ise tedavisinin ardından bireysel çalışma gerçekleştirdiği kaydedildi.

Sağ üst arka adalesinde ikinci derecede zorlanma tespit edilen Jason Denayer'in de tedavisine başlandığı bildirildi.

Galatasaray, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.