Mustafa Denizli'den taraftara ters köşe!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, sarı-kırmızılı kulüp ile resmi sözleşmenin altına imza attı.

Mustafa Denizli'den taraftara ters köşe!
Mustafa Denizli'den taraftara ters köşe!
GİRİŞ 26.11.2015 14:33 GÜNCELLEME 26.11.2015 17:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Florya Metin Oktay Tesislerinde düzenlenen Galatasaray başkanı Dursun Özbek'in de bulunduğu basın toplantısıyla Mustafa Denizli resmi sözleşmeyi imzaladı.

HAMZA HAMZAOĞLU'NA ŞOK SUÇLAMA

Bugün 26 Kasım 2015, Galatasaray için yeni bir sayfa açıyoruz. Atletico Madrid maçından dolayı herkes çok kırgın, üzgün, kızgın. Dünkü maç, sadece o güne ait bir olay değil, geçmişten gelen sorunların doğurduğu bir olaydır. Galatasaray başkanı olarak, bir yanlış varsa hesabını vermek için de hazırım.

MEDYADA GÖRÜNMEK İÇİN GÖREV ALMADIK

Bundan önceki dönemde de Galatasaray'da göreve çağrıldığımız zaman görevi kabul ettik. Geçmişte dönemde yapılan faaliyetler çerçevesinde de bu dönemde aday oldum, başkan oldum, genel kurulumuza da teşekkür ediyorum. Biz, Galatasaray göreve çağırdığı zaman göreve geliriz. Amacımız, Galatasaray'ın gününü kurtarmak değil, geleceğine konan ipoteği ortadan kaldırmak. Hiçbir zaman medyada görünmek için görev almadık. 

"DENİZLİ, BENİ DUYGULANDIRDI"

Galatasaray hiçbir zaman pes etmez, herkesin umudunun bittiği yerde eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkar. Bu Galatasaray'ın 110 yıllık tarihinde biriktirdiği etik kuralların başında gelir. Bunun en canlı örneği de şu anda yanımda oturan Mustafa Denizli'dir. 1988'i hatırlayın ve oynadığımız bir maç vardı, deplasmanda 3 yedik ancak Denizli hocamanın söyledikleri ortada, bu Galatasaray'ın bir örneğidir. Hocam Mustafa Denizli, kendisini ispatlamış bir kişiliktir. Sevgili hocama, yuvasına hoş geldin diyorum, burada açmış olduğu parantezi, yeniden burada kapatma konusundaki arzusu beni duygulandırmıştır.

MUSTAFA DENİZLİ'DEN HAMZAOĞLU'NA MESAJ

Galatasaray'da resmen göreve başlayacağım bugün itibarıyla, teknik adamlık kariyerimin önemli bir bölümünün geçtiği camiada yeniden olmaktan dolayı heyecanlıyım, mutluyum. Şu anda biraz yorgunuz, dün 10 saat havada kaldık ancak bu yorgunluk bizleri yıldırmayacak. Ben öncelikle, Galatasaray'a şu ana kadar büyük başarılar kazandıran değerli meslektaşlarımı kalben anmak ve onlara selamları mı iletmeyi borç biliyorum, onların yaptıklarını bir adım daha öteye taşırsak daha da mutlu olacağız. Bugünden itibaren geçmişle ilgili hiçbir şeyi konuşmayacağız.  

DENİZLİ: "FUTBOLCULARLA İLGİLİ ÖNYARGIM YOK"

Ben buraya gelirken, camianın zaten ne olduğunu biliyorum. Camia benim için bir başlangıç değil, takım benim için yeni. Kendilerine çok inandığım bir grup ile birlikte olacağız, herhangi bir olumlu/olumsuz bir ön yargım yoktur, tüm futbolcularım için bu geçerli. Yarın yeni bir başlangıçtır, şimdiye kadar yaptığım değerlendirmeler pencerenin diğer tarafıdır, şu anda hepsiyle daha yakından çalışacağız. Kimseyle ilgili bir ön yargım yok. Futbolcularım da bunu görecek ancak bir takım şeylerin burada değiştiğini de görecektir.

DENİZLİ: "ALLAH, TAKIMIMIZIN YARDIMCISI OLSUN"

Bugün benim için de takımım için de yeni bir başlangıç. Bu tablo beni umutsuzluğa sürüklemez, bu tablo değişecek. Önce buradaki ortamı, çalışma şartlarımızı ve dolayısıyla benim şartlarımı herkesle paylaşacağım, bu 1-2 günlük iş değil. Yeni bir yol haritası çizeceğiz, bazı şeyleri konuşmadan da anlatabilirsiniz. Allah camiamızın, takımımızın, yönetimimizin yanında olsun.

"KRİZ VE BASKI BENİM KAN KARDEŞİM"

Kriz ve baskı benim antrenörlük yaşamımda neredeyse kan kardeşi oldu. Biz kriz ve baskıyı hep olağan gürdük. Bu baskı ve kriz nerede onun araştırmasını yapıp bulduktan sonra dışlarız,. Kriz ve baskı bizim gölgemiz. Belki onlarla uğraşarak kendimizi yeniliyoruz ve geliştiriyoruz.

"SORDULAR, 'BEŞİKTAŞ'LIYIM DEDİ"

Bana sorulan sorular bu görevdeki tüm arkadaşlarıma sorulsa hiç tahmin etmediğiniz cevaplar alabilirsiniz. Çocukluğumda tuttuğum takımı sordular, 'Beşiktaşlıyım' dedim. Bunu Galatasaray camiasının öğrettiği dürüstlükle cevap verdim. Teknik adamlık hayatımın 3'te 1'i burada geçti. Çocukluğum Beşiktaş, Gençliğim Fenerbahçe, Ruhum Galatasaray der her zaman.

YORUMLAR 6
  • bjk 8 yıl önce Şikayet Et
    gs yi avrupadaki başarılarından dolayı severim.gs için tek çözüm abdurrahim Albayrak.bu başkan da aysal gibi gitmeli.aysal önce terimi gönderdi sonra kendisi gitti.buda hamza hocayı sebepsiz yere gönderek kendi kuyusunu kazmış oldu.
    Cevapla
  • kjgkıhgy 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence her maç takımın başın da taffarel olsun en azından denizliyi suçlamazlar O da hep tribünden izlesin.Bu adam sadece işsiz kalmamak için geldi...
    Cevapla
  • pasali 8 yıl önce Şikayet Et
    ya denizli bırak bu işleri.sizin gibiler böyle konuştukça aklıma rahmetli kemal sunal geliyor kalaci bülent tiplemesiyle.yani para para para siz bu zamana kadar çalıştığı kurumu kötüleyen kimseyi gördünüzmü ki kötüde olsa çünkü oraya çalışıyorsun gittikten sonra da vay şöyle vay böyle uzun lafın kısası kimse dürüst değil bak örnek hamza hoca dürüst oldu yollandı bu kadar basit maalesef yalan söylemeyen yalakalık yapmayan dürüst insalara yer yoook
    Cevapla
  • taner 8 yıl önce Şikayet Et
    denizli cesur olsa idi dünkü maçta takımın başında olurdu. 2 nizde kol kola gideceksiniz. sizden bi cacık olmaz.
    Cevapla
  • ARSLAN 8 yıl önce Şikayet Et
    FUTFOL BİTMİŞTİR GÖZÜMÜZ AYDın olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle