Mustafa Denizli'nin istediği acil transfer!

Mustafa Denizli yönetim ile yaptığı görüşmenin ardından defansif orta saha transferi için çalışmaların acilen başlatılmasını istedi.

Mustafa Denizli'nin istediği acil transfer!
Mustafa Denizli'nin istediği acil transfer!
GİRİŞ 26.11.2015 14:22 GÜNCELLEME 26.11.2015 16:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mehmet Can Belören / Tümspor

Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Denizli, yönetim ile yaptığı ilk görüşmenin ardından isteklerini masaya yatırdı.

Yöneticiler futbolcularla görüşmeyecek

Mehmet Özbek dışında hiçbir yöneticinin tesislere gelmesini istemeyen Denizli, Özbek'in de futbolcularla birebir temas kurmasını yasakladı. Alınan bu karar doğrultusunda Mehmet Özbek bundan sonra sadece antrenör ekibi ve Mustafa Denizli ile görüşme yapacak. Yönetimin aldığı tüm kararları futbolculara antrenör ekibi ve Mustafa Denizli açıklayacak. Böylelikle Florya'nın tek hakimi olan Denizli, futbolcuların psikolojik açıdan toparlanıp sadece futbola konsantre olmalarını sağlayacak.

Acil defansif orta saha istedi!

Denizli'nin yönetim ile yaptığı görüşmede transfer konusu da masaya yatırıldı. Takımı tam anlamıyla görmeden ani kararlar almak istemeyen Denizli transfer konusunda aceleci davranmayacağını belirtti. Tecrübeli hocanın yönetimden çalışmaların başlatılmasını istediği tek mevki ise defsansif orta saha. Bu oyuncunun vakit kaybetmeden alınmasını isteyen Denizli, devre arasında farklı mevkilere de transfer isteyebileceği sinyalini verdi.

YORUMLAR 4
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    yani Medjani yi istiyor.
    Cevapla
  • yani 8 yıl önce Şikayet Et
    Yani meloyu istiyor bulabilirsen.
    Cevapla
  • kurt 8 yıl önce Şikayet Et
    tanju, ismail, cünet, prekazi banko burak gitsin, hamiti istemezuk, defansa bülenti al eminim bizim defansı düzeltir. birde semihi bulursan onu bulmak için ufak patikadan sola sap balık avlıyor olacak. sen uyurken biraz değiştiler ama hala iş görürler.
    Cevapla
  • musa 8 yıl önce Şikayet Et
    bu denizli den bir cacık olmaz!
    Cevapla