Mustafa Denizli ile 2 ay önce anlaşılmış!

Galatasaray'da yönetimin Mustafa Denizli ile 2 ay önce anlaştığı iddia edildi.

Mustafa Denizli ile 2 ay önce anlaşılmış!
Mustafa Denizli ile 2 ay önce anlaşılmış!
GİRİŞ 25.11.2015 13:03 GÜNCELLEME 25.11.2015 13:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın prensip anlaşmasına vardığı Mustafa Denizli'yle 15 Eylül’deki Atletico maçı öncesi el sıkışıldığı iddia edildi.

Bu karşılaşma sonrası takım çıkışa geçince plan askıya alındı. Ligde üst üste yaşanan puan kayıpları sonrası Mustafa Denizli yuvaya döndü.

Galatasaray yönetimi olaylı bir şekilde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra Mustafa Denizli ile 1.5 yıllığına anlaştı. Ancak Bugün Gazetesi'ndeki habere göre Sarı-Kırmızılı yönetiminin efsane çalıştırıcıyı takımın başına aylar önce getirmeyi planladığı öğrenildi.

Galatasaray'da sezon başında yaşanan kötü gidişat sırasında Denizli isminin yönetim tarafından yüksek sesle konuşulmaya başlandığı iddia edildi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin 15 Eylül’de oynanan Atletico Madrid maçı öncesi deneyimli teknik adamın Ulus'taki evinde bir araya geldikleri belirtildi. İdarecilerin, deneyimli teknik adamı takımın başına geçmesi için ikna ettiği ve prensip anlaşmasına varıldığı da öğrenildi.

ÖZBEK GEÇEN SEZON DA İSTEMİŞTİ

Ancak Atletico Madrid karşılaşması sonrası Galatasaray'ın çıkışa geçmesinin yönetimin paniklemesine neden olduğu kaydedildi. Bazı yöneticilerin başkan Dursun Özbek'e “Takım çıkışa geçti. Şimdi yapılacak bir değişiklik tepkilere neden olabilir” diyerek transferin ertelenmesine neden oldukları belirtildi. Bilindiği gibi Duygun Yarsuvat döneminde teknik direktör Prandelli ile yollar ayrılmış takımın başına Hamza Hamzaoğlu geçmişti. Yarsuvat yönetiminde ikinci başkan olan Özbek’in, Hamzaoğlu'nun takımın başına geçmemesi yönünde görüş verdiği biliniyor. Özbek, o dönem de Denizli'yi getirmek için girişimlerde bulunmuştu.

DENİZLİ'NİN İMZASIYLA AÇILACAK

Mustafa Denizli’nin imza töreni yeni yapılan basın odasında cuma günü yapılacak. Florya'da GS Store'un içinde bulunan ve Avrupai bir şekilde yapılan basın odasının yapımı yaklaşık iki ay sürdü. Şampiyonlar Ligi'nde Astana ile oynanacak müsabaka öncesi yapılacak basın toplantısı öncesi son provayı Denizli yapmış olacak.

HAMZAOĞLU BİLİYORDU

Geçtiğimiz yıl Galatasaray'a 3 kupa kazandıran Hamza Hamzaoğlu'nun yeni sezon içinde sert tavırları ve açıklamaları dikkatlerden kaçmamıştı. Ancak başarılı çalıştırıcının yönetimin iki ay öncesinden Mustafa Denizli ile görüştüğünü öğrendiği ve bu nedenle böyle bir davranış içine girdiği belirtildi.

YORUMLAR 2
  • vatandaş nuri 8 yıl önce Şikayet Et
    mustafa Denizli zamanındada Ertuğrul Sağlam ın ayağını kaydırmıştı
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Hocam basarilar
    Cevapla