Abdurrahim Albayrak: Hala inanamıyorum!

Galatasaraylı eski yönetici Abdurrahim Albayrak, İstanbul Üniversitesi’nde öğrenciler ile bir araya geldi.

GİRİŞ 23.11.2015 17:06 GÜNCELLEME 23.11.2015 17:56

Gerçekleşen söyleşide samimi açıklamalarda bulunan Albayrak, Galatasaray’da görev yaptığı yıllarda şampiyonluklar yaşadığını ancak her dönemin sonunda kendisinin ayrılmasının ardından hocaların da gönderildiğine dikkat çekti. Albayrak, yöneticilerin, antrenörlerin de gönderildiğini vurgulayarak, “Benim neden devam etmediğimi sorarsanız; geçen sene Kasımpaşa maçında son dakikalarda geçirmiş olduğum çok büyük bir rahatsızlık, vücudumda çok kalıcı eserler bırakmasına rağmen sezonu tamamladık. Allah’ıma şükürler olsun ki, 1 aydan beri tedavilerim bitti. Şu an herhalde Galatasaray’a hizmet etmek için hazır hale geldik. Bunu da buradan müjdeleyeyim” dedi.
 
“HAMZA HOCANIN GİTMESİNE HALA İNANAMIYORUM”

Hamza Hamzaoğlu’nun gönderilmesine çok üzüldüğünü ve inanamadığını belirten Albayrak, “Ben de çok üzgünüm, Hamza hoca da çok üzgün. Hiç beklemediği bir anda, hiç düşünülmediği bir anda Hamza hoca Türk Telekom Arena’ya çağrıldı ve görevine son verildi. Bu hepimizi çok üzdü. Türkiye’de 3 kupayı 1 sezonda kazanan hoca yoktur pek. Hamza hoca bunun herhalde cezasını ve ceremesini çekti. Hamza hoca da çok üzgün. Taraftarlar da çok üzgün. Hiç beklemediğim bir gelişme oldu. Hala inanmış değilim” ifadelerini kullandı.
 
“HOCAYI GÖNDERMEK İÇİN BAHANEYDİ”

Galatasaray yönetiminin, hocayı göndermek için bahaneler bulduğunu ifade eden Albayrak, “Görüşmelerimde hep ona şunu söylerdim; ‘Hocam sen fazla etliye sütlüye karışma burası Galatasaray.’ Dün akşam da aynı şeyleri söyledim ona. Hoca çok güzel bir şey söylemiş; 'Umut’un sözleşmesini ben yapmıştım. Zaten sözleşmesi bitiyor ve otomatikman uzuyor. Uzamasa dahi ben onu yine isterdim.' Bir hoca sevdiği ve güvendiği oyuncuyu ister. Nasıl olsa transfer yapılırken yönetime rapor sunmuyor mu? Yönetim de bu doğrultuda transfer yapmıyor mu? Bunlardan bir tanesi yaptı ama maalesef bunu hocayı göndermenin bir bahanesi olarak görüyorum. Futbolcuları ve teknik heyeti ikide bir değiştirmemeniz lazım” şeklinde konuştu.