Adnan Polat: Zekeriya Öz sonradan anlattı...

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Galatasaray'daki başkanlık dönemi ile ilgili açıklamalarda da bulundu.

Adnan Polat: Zekeriya Öz sonradan anlattı...
Adnan Polat: Zekeriya Öz sonradan anlattı...
GİRİŞ 22.11.2015 15:42 GÜNCELLEME 22.11.2015 15:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Savcı Zekeriya Öz'ün kendisini şike soruşturması kapsamında dinlettiğini söyleyen Polat, GS’nin demokratik bir devrim geçirmesi gerektiğini söylerken, “Şu an kulüp 500 kişilik bir azınlığın elinde. Bunların maddi manevi ekmek teknesi olmuş kulüp. Bunun değişmesi lazım, ama çok zor" diye konuştu.

Polat Galatasaray dönemi işe ilgili şunları söyledi:

Kulübün durumu çok üzücü. Maddi, manevi her açıdan üzücü. Ben artık spor izlemiyorum da, Türk Telekom Arena’yı yapana kadar 5 yıl koşturdum, ama başkanlıktan sonra hiç gitmedim, orada maç izlemedim. 2006’da biz geldik, GS’nin geliri 60 milyon dolardı. 100’e yakın haciz vardı, UEFA’da en fazla dosyası olan kulüptü. Bankalar hesap açmıyordu. Uçakla yolculuklar yöneticilerin kredi kartından birleşip ödeniyordu. Kulüp ekonomik olarak acze düşmüştü. Biz ayrılırken 200 milyon dolar geliri olan, yeni bir stadı olan bir kulüptü. UEFA’da dosya kalmadı. Ben ayrılırken tüm kulüpler şike tartışmalarının içindeydi, ama doğru ama yanlış. Bir bulaşmayan Galatasaray idi, ki beni ve yönetimimi 9 ay dinlemişler, bunu bana Zekeriya Öz sonradan anlattı. Bakın Mayıs 2011’e kadar GS toplam 800 milyon dolar harcamış. Sadece Ünal Aysal 1 milyar dolar harcamış. Çok müsrifçe. Galatasaray 10 yılda ancak ekonomisini düzeltebilir. Raydan çıkarmak kolay, raya sokmak zordur.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 3
  • feti 8 yıl önce Şikayet Et
    Kulübün küçük bir azinlik tarafindan yonetildigi dogru.kendi aralarinda başkancilik oynuyolar.bu yükten kurtulmadan gs ya rahat yok.
    Cevapla
  • belliki 8 yıl önce Şikayet Et
    Zekerriya ile samimiymişsin Polat Ağa,
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    önce yazıyı oku sonra Polat Ağa de sala.....!
    Cevapla