Dursun Özbek'e patladı! 'Ezikliği altında kaldı'

Galatasaray’ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek ve ekibine Hamza Hamzaoğlu’nu gönderdikleri için çok kırgın olduğunu söyledi.

Dursun Özbek'e patladı! 'Ezikliği altında kaldı'
Dursun Özbek'e patladı! 'Ezikliği altında kaldı'
GİRİŞ 22.11.2015 12:23 GÜNCELLEME 22.11.2015 14:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını sürpriz bir şekilde ayıran Galatasaray Yönetimi teknik direktör arayışlarını sürdürürken, Dursun Özbek ve arkadaşlarına en büyük tepkiyi eski başkan Duygun Yarsuvat gösterdi.

Ünal Aysal’ın ayrılmasından sonra göreve gelen ve Özbek’i de yardımcısı yaparak ona başkanlık yolunu açan Yarsuvat, Hamzaoğlu’nun ayrılığı konusunda isim vermeden sert açıklamalar yaptı. Sarı-kırmızılıların eski başkanının Telegol’e yaptığı açıklamalar şöyle:

“Bu yönetime çok kırgınım. Hamza Hamzaoğlu’nun ayrılması benim için çok sürpriz bir karar. Divan Kurulu’nda bu konu ile ilgili çok acı bir konuşma yapacağım. Bu karar şunu gösteriyor ki, yönetim üç kupanın ezikliği altında kaldı. Hamza (Hamzaoğlu) ile konuştum. Morali nasıl bozuk olmasın? O da çok üzgün. Bu karar Galatasaray için hayırlı olmadı. Büyük bir vefasızlık sergilendi.”

YORUMLAR 3
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Galtsarayi Hamza oğlunu gönderdi hiç iyi olmadı dürüst kişilikli işini bilen teknik direktörü Mustafa Denizli önceki dönemlerde hep peşin konuşuyor sonuçu bulmuyor para çok füzülü harcasınlar
    Cevapla
  • Ay Yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    dön gel Duygun başkanım bizi bunlara bırakma camianın sana ihtiyacı var
    Cevapla
  • Keko 8 yıl önce Şikayet Et
    Hamza hoca bizi icin ne ise sende atnisin baskanim geri gel
    Cevapla