G.Saray'da Mustafa Denizli krizi kapıda!

Galatasaray'ın ünlü taraftar grubu ultrAslan geçtiğimiz sezon Gaziantepspor maçında Mustafa Denizli'yle tepki pankartı asmıştı

G.Saray'da Mustafa Denizli krizi kapıda!
G.Saray'da Mustafa Denizli krizi kapıda!
GİRİŞ 21.11.2015 13:10 GÜNCELLEME 21.11.2015 13:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ultra kriz kapıda Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasından sonra Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin resmen açıklanması bekleniyor... 

Fakat Sarı-Kırmızılılar'da yeni bir kriz kapıya dayanabilir. Geçtiğimiz sezon Arena'da oynanan Gaziantepspor maçında ultrAslan taraftar grubu, Mustafa Denizli'yi de hedef alarak, "Şansal, Denizli, Tümer... FB için yayına" ve "Mustafa Denizli, Melih Şendil... ultrAslan sizi iyi bilir" yazılı pankartlar asmıştı. 

Galatasaray tribünleri, Denizli'nin Lig TV'de Sarı-Kırmızılı takımla ilgili yaptığı yorumlar nedeniyle bu tepkiyi göstermişti. Tecrübeli teknik adam, pankartla ilgili olarak "Ben yaptığım yorumları 'şuraya dokunur buraya dokunur' diye yapmadım. Kimse benim yorumlarımdan bir şey çıkartmasın. Canım acıdı. Herkes eleştirilebilir. Üzülmedim ama içim acıdı" ifadesini kullanmıştı. 

Mustafa Denizli'nin resmen açıklanması durumunda Galatasaray tribünlerinin göstereceği tepki büyük bir merakla bekleniyor.

YORUMLAR 3
  • ilyas 8 yıl önce Şikayet Et
    abi alın işte Lucescuyu
    Cevapla
  • Gsry 8 yıl önce Şikayet Et
    tamam
    Cevapla
  • tsli 8 yıl önce Şikayet Et
    bizde sizi çok iyi biliriz
    Cevapla