Galatasaray, Fenerbahçe'yi örnek aldı

G.Saray Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı üyeleri, Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki bir arazide tesis yapımı için incelemelerde bulundu.

Galatasaray, Fenerbahçe'yi örnek aldı
Galatasaray, Fenerbahçe'yi örnek aldı
GİRİŞ 19.11.2015 17:16 GÜNCELLEME 19.11.2015 17:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı üyeleri, Düzce'nin Gölyaka ilçesindeki bir arazide tesis yapımı için incelemelerde bulundu.

İlçeye bağlı Kuyudüzü mevkisindeki araziye giden Galatasaray Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı üyeleri Oral Yılmaz, Levent Karadeniz, Tevfik Görkemli ve Sabit Sır, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut'tan bilgiler aldı.

Galatasaray Disiplin Kurulu üyesi de olan Oral Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gölyaka'daki araziyi çok beğendiklerini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'nün Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'nda yaptığı sosyal tesislerinin benzerini hayata geçirmek istediklerini anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bir birikimimiz var ve sosyal tesis yapmak üzere harekete geçtik. Hem sporculara, altyapıya hitap eden, hem de Galatasaray Kulübü üyelerimizin istifade edebileceği bir tesis düşünüyoruz. Altyapılar veya takımlarımız Almanya'ya, İtalya'ya gidiyor, halbuki memleketimiz cennet, böyle yerlerde kamp yapsınlar. Biz bu işin önderi, lokomotifi olacağız. Buraya yönetici arkadaşlarımız geleceklerdi, gelemediler.Kulüplerin antrenör, maç ve hakem sorunları olabiliyor. Onlar o işlerle uğraşırken biz bunlara yön vereceğiz. Buraya başkandan ziyade mimarı getirmemiz lazım ki o bize yön çizsin."

İncelemenin ardından heyet ilçeden ayrıldı.

YORUMLAR 7
  • Şike 8 yıl önce Şikayet Et
    Şike yapmayan mı var
    Cevapla
  • dayı 8 yıl önce Şikayet Et
    bjkli rütben kadar konuş dağa bi stadın bile yok tüpçü kıyak yapıp bedava bir yıldız vermeseydi hala tek yıldızla takılacaktınız ezikler
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Tesisleşmede kimse fenerbahçe,nin eline şu dokemez..
    Cevapla
  • Hüseyin ANLAĞAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Hem Fenerbahçe'nin Kaynaşlı da yaptığı gibi bir tesis yapacağız diyor, hemde biz bu işin önderi olacağız diyor. Çok komik ya, aynı cümlede kendisi ile çelişiyor. Fenerbahçe yaklaşık 6 yıldır tüm braşlarda sezon başı hazırlıklarını Kaynaşlıd yapıyor, yabancı takımlara kiraya veriyor ve üyelerin faydalanmasını sağlıyor. Acababu işe önderlik eden kim? Merak ediyorumda :)
    Cevapla
  • adem 8 yıl önce Şikayet Et
    bi paralel mi konuştu?
    Cevapla
  • vurAl 8 yıl önce Şikayet Et
    Gsli olarak Katılıyorum sana
    Cevapla
  • bjkli 8 yıl önce Şikayet Et
    calisiyonuz da ne oluyor.hala gsnin gerisindesiniz.bi de şike yaptiginiz halde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle