Toroğlu: Terim'i silmek için G.Saray'a gelecek!

Galatasaray'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmesi sonrası Erman Toroğlu çok tartışılacak bir iddia ortaya attı.

Toroğlu: Terim'i silmek için G.Saray'a gelecek!
Toroğlu: Terim'i silmek için G.Saray'a gelecek!
GİRİŞ 19.11.2015 10:18 GÜNCELLEME 19.11.2015 10:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Toroğlu Fatih Hoca'nın tamamen temizlenmesi için Denizli'nin gelmesi lazımdı. Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in tüm kalıntılarını temizlemek için Mustafa Denizli'yi getirdi dedi.

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından Erman Toroğlu A Spor ekranlarında flaş iddialarda bulundu.

İşte Erman Toroğlu'nun sözleri; "Bir operasyon yapıldı. Yapılıyor. Bence operasyon bitti, büyük bir terslik olmazsa Mustafa Denizli geldi, bitti. Olayın aslı şu: Olay, Fatih Terim'in Galatasaray'la bağlantılarını tamamen koparmak.

Bunu da koparabilecek ve yapabilecek bir tane şahıs var o da Mustafa Denizli. Bu iş ince hesaplanmış bir iş, bu iş ne zamandır var. Fatih Hoca'nın tamamen temizlenmesi için Denizli'nin gelmesi lazımdı. 

Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in tüm kalıntılarını temizlemek için Mustafa Denizli'yi getirdi. Bence Denizli işi bitti. Mustafa'nın da bence başka şansı kalmadı. Fatih milli takımda çok güçlü şu an. Galatasaray'da başarılı olması lazım"
dedi.

YORUMLAR 1
  • Metin 8 yıl önce Şikayet Et
    teknik direktörlere ilk ismi ile hitab etmekten vazgeçmeyen terbiyesiz insan
    Cevapla