Douglas'ın menajerinden flaş sözler! G.Saray...

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Dnipro'nun Brezilyalı stoperi Douglas'ın Türkiye temsilcisi Arutyunov önemli açıklamalar yaptı.

Douglas'ın menajerinden flaş sözler! G.Saray...
Douglas'ın menajerinden flaş sözler! G.Saray...
GİRİŞ 17.11.2015 16:20 GÜNCELLEME 17.11.2015 16:20

Galatasaray'da devre arasında takıma yapılması planlanan savunma takviyesinde, öne çıkan isim olan Douglas Silva hakkında, Türkiye temsilcisi Malik Arutyunov'dan açıklama geldi. Arutyunov, ''G.Saray ile geçen yaz görüştük. Ciddi şekilde ilgilenmediler; ancak maliyetini sordular. Galatasaray Ocak ayı için bizimle  bağlantıya geçmedi. Douglas'ın Brezilya'da ki menajeriLazio ile görüşme halinde. Lazio'ya gitme ihtimali yüksek. Özellikle UEFA Avrupa Kupası Dnipro - Lazio maçında görüşme olabilir. Ama Galatasaray iyi bir teklif verirse elbette Douglas bunu değerlendirir." dedi. 

"Douglas Galatasaray'da oynamak ister"

25 yaşındaki futbolcunun menajeri, "Galatasaray'da oynamayı ister. Ama bu transferin Ocak ayında kiralık olarak yapılacağını sanmıyorum. Zor bir ihtimal. Dinipro yazın 6-7 milyon Euro istemişti futbolcunun satışı için. Galatasaray Douglas'a teklif gönderirse, hangi takım iyi teklif verirse, Lazio'dan daha iyi bir teklif verirse tabiki Galatasaray'a gider. Dnipro, Dougles'ı kiralik vermek istemiyor. Yazın Douglas transferi için Dnipro takımı 6-7 Milyon TL bir ücret istiyordu'' dedi.

"Galatasaray çok iyi bir teklif verirse"

Lokomotiv Moskova'yla da çok iyi ilişkileri olan Malik Arutyunov, Galatasaray'ın transfer gündemindekiOumar Niasse için ise ''Şu anda Lokomotiv için çok değerli bir oyuncu. 11 gol attı. Takımı onu bırakmak istemiyor; ama Galatasaray çok iyi bir teklif verirse bu transfer olabilir'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: RADYOSPOR