Demba Ba'dan G. Saray'a fotoğraflı cevap

Adı Galatasaray'la anılan Senegalli golcü Demba Ba, sosyal medya hesabından paylaştığı 'Kartal' resmiyle transfer iddialarına cevap verdi.

Demba Ba'dan G. Saray'a fotoğraflı cevap
Demba Ba'dan G. Saray'a fotoğraflı cevap
GİRİŞ 17.11.2015 11:15 GÜNCELLEME 17.11.2015 17:30

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Demba Ba, 13 milyon euro'ya Çin'in Shangai Shenhua takımına transfer olmuştu. Senegalli yıldıza Galatasaray'ın talip olduğu iddiası son günlerin en çok konuşulan transfer dedikodusu haline geldi.

İddiaya göre, Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un formsuzluğu nedeniyle golcü arayışına giren sarı-kırmızılı yönetim, Senegalli yıldızı devre arasında kiralamayı planlıyordu.

Demba Ba'dan iddialara cevap

Senegalli futbolcu gündemin baş köşesine yerleşen Galatasaray iddiasına cevabını sosyal medya hesabından verdi. Bir dala konan kartal fotoğrafı paylaşan Demba Ba, altına da Türkçe 'büyük', 'siyah', 'kartal' anlamına gelen İngilizce hashtag'ler koydu.

Demba Ba'nın bu paylaşımı sosyal medyada dün gecenin en çok tartışılan konusu haline geldi. Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğraf on binlerce kişi tarafından beğenildi.