Galatasaray'da 'Felipe Melo' krizi

GHamza Hamzaoğlu, yıldız futbolcusu Wesley Sneijder'i ön liberoda oynatarak, "Melo'nun yeri dolmuyor" göndermesini yaptı.

Galatasaray'da 'Felipe Melo' krizi
Galatasaray'da 'Felipe Melo' krizi
GİRİŞ 10.11.2015 03:26 GÜNCELLEME 10.11.2015 03:26

Galatasaray Teknik Direktörü, Çaykur Rizespor deplasmanında Hollandalı futbolcuyu Selçuk’un yanında oynatarak çaresizliğini gösterdi. Mesajı alan yöneticiler ise, ''Golcü zaten alacaktık ama gördüğümüz kadarıyla ön libero da şart'' ifadesini kullandı.

Galatasaray’da herkes golcü eksikliğini konuşuyor ama teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ön liberonun da ne kadar önemli eksiklik olduğunu sarı-kırmızılıların gözüne soktu.

Çaykur Rizespor deplasmanında Selçuk’un yanına Bilal ve Rodriguez’i tercih etmeyen, Jem Paul Karacan’ı deplasmana bile götürmeyen Hamzaoğlu, Wesley Sneijder’i bu bölgede değerlendirerek çaresizliğini bir kez daha gösterdi. Diğer oyuncularından istenen verimi alamayan başarılı teknik adamın bu şekilde yönetime mesaj gönderdiği belirtildi.

YÖNETİM FARKINDA

Sarı-kırmızılı teknik adamın, Melo’nun gitmesiyle oluşan boşluğun doldurulamadığı düşüncesinde olduğu ifade edildi. Bilal’ın ofansif olarak faydalı olduğunu ama defansif açıdan Brezilyalı oyuncunun eksikliğinin hissedildiğine inanan Hamzaoğlu’nun, bu nedenle ocak döneminde her iki pozisyonda da oynayabilecek bir futbolcu istediği dile getirildi.

Yöneticiler de Rize’de gerekli mesajı aldıklarının altını çizerken, “Zaten golcü transferi yapacaktık. Ancak gördüğümüz kadarıyla bu takıma iyi bir ön libero da şart” ifadesini kullandılar.

Galatasaray formasıyla bu sezon sadece iki karşılaşmada yer almış, 33 dakika oynadığı Osmanlıspor karşısında Rodriguez’in yerine oyuna girmiş ancak takımı yenilgiden kurtaramamıştı. Bunun hemen ardından Konyaspor’a karşı 90 dakika forma giyen Melo, takımın 4-1’lik galibiyetine katkı sağlamıştı.