Arsenal taraftarından Eboue sürprizi

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra kendine kulüp bulamayan Emmanuel Eboue için eski kulübüne dönme fırsatı ortaya çıktı.

Arsenal taraftarından Eboue sürprizi
Arsenal taraftarından Eboue sürprizi
GİRİŞ 28.10.2015 09:23 GÜNCELLEME 28.10.2015 09:23

 Sarı-kırmızılılara 2011'de Arsenal'den gelen Fildişi Sahilli futbolcu, bu sezon başına kadar dört yıl kaldığı Cim Bom'dan ayrılmıştı.
 
Sarı-kırmızılı ekipten ayrılan 32 yaşındaki sağ bekin ismi, şu ana dek bazı kulüplerle anılsa da henüz yeni bir takımla el sıkışmazken, Arsenal taraftarı eski oyuncularının geri alınması talebinde bulundu. Takımın Fransız sağ beki Mathieu Debuchy'nin performansından memnun olmayan taraftarlar, Eboue için çağrıda bulundu.
 
Sosyal medya üzerinde Emmanuel Eboue için kampanya başlatan Arsenalli taraftarlar, Lig Kupası'ndaki Sheffield Wednesday karşılaşmasında Debuchy'nin oynadığı futbolun bardağı taşırdığını, Arsenal'in 3-0 kaybederek maçta Debuchy'nin kendi kanadından gelen ataklara karşı koyamadığını belirtti.
 
Emmanuel Eboue'nin Debuchy'den daha iyi bir sağ bek olduğunu iddia eden taraftarlar, şu an boşta olduğu için transfer edilme imkanı olan Eboue'nin kadroya katılması gerektiğini savundular.  
 

KAYNAK: MİLLİYET