Hamit Altıntop şoku! Futbolu bırakmak zorunda

İsmi futbolundan çok sakatlıklarla anılan Galatasaraylı Hamit Altıntop'un sakatlığı yine uzadı.

Hamit Altıntop şoku! Futbolu bırakmak zorunda
Hamit Altıntop şoku! Futbolu bırakmak zorunda
GİRİŞ 13.10.2015 11:12 GÜNCELLEME 13.10.2015 11:48

Hamit'in menisküs sakatlığı düzelirken aynı dizindeki kıkırdak dokusunda oluşan rahatsızlık adeta uzayan dizi serüvenine dönüştü.

Galatasaray'da 4. sezonunu geçiren ve bu 4 sezonun büyük bir bölümünü uzun süren sakatlıklarla geçiren Hamit Altıntop'un sıkıntısı bitmek bilmiyor. 

Geçen sezonun da büyük bir bölümünü sakatlıkla geçirip ancak sezonun son haftalarında forma giyen ve hatta şampiyonluğa katkı veren performanslar sergileyen Hamit Altıntop'un futbol baharı yine kısa sürdü.

Menisküs sakatlığı ile sezona giren Hamit Altıntop'un 3-4 haftalık tedavi süresinin ardından formasına kavuşacağı bildirilmişti. Ancak Hamit'in menisküs sakatlığının tedavisi sürerken bu kez de aynı dizinden kıkırdak rahatsızlığı yaşadığı ortaya çıktı.

Bu duruma göre Hamit'in sezonun ilk yarısında forma giymesi çok zora girdi ve tam olarak ne zaman düzeleceği de açıklığa kavuşmuş değil. Hamit'in ameliyat olması durumunda ancak 1 yıl futbol oynayabileceği ve sonrasında futbolu bırakmak zorunda kalacağı öğrenildi.

Bu yüzden tedavisinde operasyondan kaçınıldı fizik ve ilaç tedavisi ile sorun giderilmeye çalışılıyor. Bu yüzden de tedavinin uzadığı ve tecrübeli futbolcunun büyük bir ihtimalle sezonun 2. yarısında futbol oynayabilecek düzeye geleceği öğrenildi.