UEFA'dan G.Saray'a şok! 'Şampiyon olsa bile...'

UEFA ile yeniden anlaşma yapmak için masaya oturan Galatasaray’ın toplantı sırasında adeta sorguya alındığı ortaya çıktı.

UEFA'dan G.Saray'a şok! 'Şampiyon olsa bile...'
UEFA'dan G.Saray'a şok! 'Şampiyon olsa bile...'
GİRİŞ 09.10.2015 11:46 GÜNCELLEME 09.10.2015 15:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

UEFA yetkililerinin sorularına cevap veren sarı-kırmızılıların ilk olarak yeni bir yönetim olduklarını söyledikleri, transfer dönemindeki olumlu tabloyla iyi niyetlerini gösterdiklerini dile getirdikleri öğrenildi.

UEFA yetkilileri ise, “Sizi tebrik ederiz. Yaptıklarınızı da görüyoruz. Ancak yönetimlerde devamlılık esastır. Sizden önce bulunanlar bize bir söz verdiler ve tutmadılar” diye konuştu.

Transferdeki pozitif yansımayı olumlu gören yetkililere, verilen gelirle ilgili senaryoda her şeyin mükemmel işleyeceği ve Galatasaray’ın her sezon şampiyon olarak Devler Ligi’nde yer alacağı gösterildi. Ancak UEFA kanadının, “Şampiyon olsanız bile bu gelirler zararınızı karşılamıyor” dediği dile getirildi.

Yeni talepler olabilir

Sarı-kırmızılılardan somut gelirler bekleyen UEFA’nın kasım ayı sonu ya da aralık döneminde nihai yanıtını vereceği belirtildi. Bu süreçte bazı taleplerin oluşabileceği, buna karşılık Galatasaray’ın da pazarlık yapabileceği vurgulandı.

Cim-Bom’un, aynı Beşiktaş’ta olduğu gibi bazı kısıtlamalar ve maddi cezayla karşı karşıya kalabileceği de ileri sürüldü.

Galatasaray ile UEFA arasında bir uzlaşma sağlanamazsa, sarı-kırmızılıların UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edileceği belirtildi. Bu durumda Galatasaray, Avrupa kupalarından men tehlikesiyle karşı karşıya kalacak

YORUMLAR 7
  • Kahraman 8 yıl önce Şikayet Et
    Önceki yönetimlerin bir sürü vasat oyuncu transferinden kaynaklanan zararlar nedeniyle Galatasaray bu hale gelmiştir. Dönemin yönetiminde bulunan kişiler pamuk eller cebe demesi lazım.
    Cevapla
  • İlahi adalet 8 yıl önce Şikayet Et
    ilahi adalet olması için fenerbahçenin küme düşmesi gerekiyor. merak etmeyin seneye galatasaray uefa da.
    Cevapla
  • ertuğrul bozkurt 8 yıl önce Şikayet Et
    zaten para yok bi de maddi ceza vereceklermiş mali durum kötü diye zaten bu duruma düşülüyor amddi ceza ne anlamıyorum
    Cevapla
  • coskun 8 yıl önce Şikayet Et
    4 yıldızın var ama neye yarıyor avrupada görünmesse , yazık ya bir galatasaraylı olarak üzülüyorum yonetim bir an once degişmeli ve lutfen su kendini fulbolcu sanan umut bulut gitmeli takıma buyuk zarar
    Cevapla
  • kaptan 8 yıl önce Şikayet Et
    " Aysal dönemi eski yönetim bi zahmet pamuk eller cebe " demelidir .. yoksa bu isin cikisi yok.. herkes topu birbirine atacak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle