Dursun Özbek: O bir hazine

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün TT Arena'da sarı-kırmızılı takımı takip eden muhabirlerin bayramını kutladı.

Dursun Özbek: O bir hazine
Dursun Özbek: O bir hazine
GİRİŞ 24.09.2015 03:52 GÜNCELLEME 24.09.2015 03:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kahvaltı organizasyonunda medyayla bir araya gelen Özbek; kulübün mali durumundan transfere, Hamza hocadan Sneijder'e kadar birçok konuya açıklık getirdi. İşte açıklamaları: 

KENETLENMEK GEREK 

Bütün sezonu tek bir maçla değerlendirmek yanlış olur. Taraftarımızdan ricam şu; Galatasaray'ın kenetlenmeye ihtiyacı var. Taraftar da Galatasaray Kulübü'nün en büyük dayanağı... 

TRANSFERLERİMİZ İYİ 

Rodriguez, Carole ve Denayer ligin yıldızları olacak. Taraftarın haklı tepkisini önemsiyorum ama biz el ele verirsek bu takım herkesi yanıltacak. Transfere çok para harcanmamasına rağmen finaldebaşarı çizgisi yakalayacak. 

UYUM SÜRECİNDEYİZ 

Elbette bizim görevimiz taraftarı memnun edecek performansı ortaya koymak. Ama 4-5 maç oynadık, yeni takım kurduk. Bir uyum süreci var, Hamza Hoca da bence bu uyumu sağladı, taraftarlarımızdan biraz sabır istiyorum. 

TEPKİLER ÇOK NORMAL 

Galatasaray başarı çıtasını çok yükseltti ve taraftarın haklı olarak beklentisi, 'Takım önüne çıkanı ezsin geçsin' şeklinde... Biz de böyle istiyoruz. Bazen 75 dakika bastırıyorsunuz ama top çizgiyi geçmiyor. Tepkiyle verilen mesajı iyi niyetli karşılıyoruz ve dikkate alıyoruz. 

HAMZAOĞLU BAŞARILI 

Biraz daha sabır istiyorum. Şu an Hamza Hocanın başarı veyabaşarısızlığını ölçme zamanı değil. Kendisini başarılı buluyorum. 

ESKİ BİR FUTBOLCUYUM 

Futbolu bilmeyen biri değilim. Lisanslı futbolcuydum. 1. Amatör kümede 5 sene top oynadım. Ama ben G.Saray'a top oynarım diye gelmedim, G.Saray'ı yönetmeye geldim. Başarıyı önemsiyorum ve başarısızlığı kabul etmiyorum. Biz G.Saray'ın geleceğini yaratmaya, finansal yapısını düzeltmeye çalışıyoruz. Şu anki sponsorlukların getirisine bakınca geçen sezondan kötü değiliz. Öyle rastgele reklam alamayız. 

RİZE ÇOK KUVVETLİ!

Özbek"Şampiyonluk yolunda en kuvvetli rakibiniz kim?" sorusuna "Osmanlı ve Rize en kuvvetli takımlar, görüyorsunuz 4-5 atıyorlar..." diyerek esprili bir yanıt verdi.

SNEİJDER İLE ANLAŞTIK

Sneijder ile sözleşme imzalanmamasının sebebi UEFA Finansal Fair-Play kriterleri değil, zaten büyük ölçüde anlaştık. Yakında imzayı atacak. Sorun yok. 

YAKIŞIKLI VE GENÇ FORVET!

Sinan gibi bir hazinemiz var. Sinan çok değerli, genç bir futbolcu, yakışıklı! Sinan bu dönemlerde tecrübe kazanacak, Türkiye'nin de en önemli forveti olacak. 

ASTANA KEKLİK DEĞİL

Astana ciddi bir rakip, çantada keklik görmüyoruz. Saat farkı, iklim koşulları, sentetik çim oradaki sonucu etkileyebilir... Bu maç bizim için çıkış maçı. 

YORUMLAR 2
  • guney 8 yıl önce Şikayet Et
    osmanlı diyor ya.bi de dalga geçiyor.yenildigini unuttu sanırım:))
    Cevapla
  • Muhammed Yazgi 8 yıl önce Şikayet Et
    cimbomun başina gelecek en büyük felaket bu adamdi oda oldu.
    Cevapla