'Allah yardım etti, şansa kazandık'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 19.09.2015 22:54 GÜNCELLEME 20.09.2015 00:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 1-0 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından ilginç açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Oyuncularım oynamaları gerektiği gibi oynadı. Sakin, sabırlı. Stratejik bir oyun oldu. Oyundan kopmadılar. Hayırlı olsun. Zor bir maçtı. Zemin olarak yumuşak, zorlu bir zeminde oynadı. İki takım da futbol oynamaya gayret etti. Zor bir maçı kazandık."

''BUGÜN ŞANSA KAZANDIK''

"Bugün şansa kazandık. Kaybederken şansa diyemem ama bugün şansa kazandık. Bir sürü top direkten döndü. Allah yardım etti bize. Bundan önceki maçlarda benim yüzümden kaybettik, ama bugün şansa kazandık şükürler olsun."

''HİÇBİR YERE GİTMİYORUM''

"Hiçbir yere gitmiyorum. Herkes gitmemden çok mutlu olacak ama ben gitmiyorum bir yere. Mücadeleden kaçmıyorum. Herkes görecek. Elimizden geleni her zaman yaptık. Bundan önce de yaptık. Daha iyi oynadığımız maçları kaybettik. Değişen bir şey yok. Ben hala kötü hocayım. Takımım şükürler olsun hocasız 3 kupayı aldı. Takımımı tebrik ediyorum. Başkanımıza da geçmiş olsun diyorum. Onun da üstüne çok geliniyor. Üzülüyorum, ama kendi adıma değil. Konuşanlar adına üzülüyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz."

YORUMLAR 7
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene de kendiniz ortaya herhangi bir başarı yada beceri koymadınızki. Sadece Allah'ın emri üzerine şansa bala şampiyon oldunuz.
    Cevapla
  • ertuğrul 8 yıl önce Şikayet Et
    hakem yardım etmiş olmasın.????
    Cevapla
  • Cemal 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizim millet böyle. Takımı şampiyon yaptığında "kralsın", puan kaybedince "istifa etmesi gereken adam"... Spor kulüplerinde ne işler dönüyor. Biz sadece en dışarıdan izleyebiliyoruz.
    Cevapla
  • Tired 8 yıl önce Şikayet Et
    Herzaman tam destek Hamzaoğlu..
    Cevapla
  • Tahir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence takım ve hoca desteklemeli bu dakikadan sonra Hamza hoca gitse ne değişecek hiç bir şey. Ben bu takımla ligde şansımız var olduğuna inanıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle