Galatasaray forma sponsorunu buldu!

Formaya göğüs sponsoru bulamadığı için çok eleştirilen Galatasaray yönetimi bu sorunu çözmeyi başardı.

Galatasaray forma sponsorunu buldu!
Galatasaray forma sponsorunu buldu!
GİRİŞ 14.09.2015 12:18 GÜNCELLEME 14.09.2015 12:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Forma sponsoru bulamadığı gerekçesiyle çok eleştirilen Galatasaray yönetimi, Avrupa Kupaları için geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Türk Hava Yolları'yla anlaştı.

Konuyla ilgili resmi siteden şu açıklama yapıldı:

Galatasaray’ın 2015-2016 Sezonu’nda oynayacağı Avrupa maçlarının forma sponsoru bu yıl da Türk Hava Yolları oldu. Galatasaray ile Türk Hava Yolları arasında forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden tek takım olan Galatasaray’ın forma sponsoru, 5. kez Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen Türk Hava Yolları oldu.

2015-2016 sezonunda A.Madrid, Benfica ve Astana ile Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda mücadele edecek olan Galatasaray yarın Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde ağırlayacağı Atletico Madrid karşısına Turkish Airlines logolu formalarla çıkacak.

Galatasaray Spor Kulübü ile Türk Hava Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Galatasaray, bir yıl boyunca Avrupa Kupalarında oynayacağı maçlarda Türk Hava Yolları logolu forma ile boy gösterecek.

Uzun yıllardır Galatasaray Spor Kulübü’ne ulaşım sponsorluğu desteği veren Türk Hava Yolları 2014-2015 sezonunda olduğu gibi önümüzdeki dönem de desteğini forma sponsorluğu kategorisinde devam ettirerek Galatasaray’ı Avrupa Kupalarında başarıya taşımayı hedefliyor.

YORUMLAR 1
  • öemr günaydın. 8 yıl önce Şikayet Et
    benim gibi bu takıma gönül vermiş taraftarlar. umut bulut/ tarık çamdal/sabri reis/hamit/semih/ olcan/ bu takımda yeri yok. heran patlamaya hazır bir sakar semih ile defans olmaz. ileri çıkıpta geri gelemeyen sabriden sezonun yarısında sakat olan hamitten./ orta yapma korkusu olan tarıktan bu taraftar bıktı. burak . selçuk. schinder. podolsky. mustera. ceysu. balta. . yasın harici bu takımda boş olan futbolcu çok. bu arada yeni gelipte daha göremediğimiz bir kaç futbolcuda var. onlara şu an için lafım yok.. ocakta y. kurulu . başkan ve yukarıdakı futbolculara byyyyy....
    Cevapla