PKK'ya yakın kişilerden Podolski'ye mesaj!

Podolski, şehitler için Türk bayrağı önünde asker selamı verdiği fotoğrafını, yoğun tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarından kaldırdı.

PKK'ya yakın kişilerden Podolski'ye mesaj!
PKK'ya yakın kişilerden Podolski'ye mesaj!
GİRİŞ 12.09.2015 14:35 GÜNCELLEME 12.09.2015 14:55
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

7.5 milyon kişinin Facebook'tan, 2.75 milyon kişinin ise Twitter'dan takip ettiği Podolski, Türkçe yayınladığı mesajda, "Yüreğim sizlerle, bayrak için toprağa düşen yüce asker. Türk Milleti'nin başı sağolsun" diye yazmıştı.
 
Stern Online sitesinde yer alan habere göre, Podolski gelen tepkiler üzerine  sözkonusu fotoğrafları hesabından sildi. Almanya'da aşırı sağcıların yanı sıra, PKK'ya yakın kişilerden gelen mesajlarda, "Sempatik biriydin ama insan haklarını hiçe sayan bir ülkenin bayrağının önünde böyle selam vermen yakışmadı. "Çayına ne kattın Podolski?", Utan Podolski", "Artık senin milli formanı taşımayacağım" şeklinde ifadeler yer almıştı.
 
TÜRKİYE'Yİ VE İNSANLARINI SEVİYORUM

Fotoğrafları silen Podolski hesabında : "Bugün paylaştığım bir fotoğraf nedeniyle çok sayıda eleştiri aldım ve bana karşı bazı ithamlarda bulunuldu. Bunu beklemiyordum, çünkü benim bu konulardaki tavrım belli. Paylaştığım mesaj yanıltıcı oldu. Amacım tabiki bu değildi: Ben Türkiye'yi seviyorum, ülkeyi ve burada yaşayan insanları seviyorum. Ölen bir askerin hikayesi beni derinden etkiledi. Bana kucak açan bir millete saygımı göstermek istedim. Amacım ne bundan fazla ne de eksikti. Ben siyaset yapmıyorum ve kimseyi suçlamıyorum. Hiçbir zaman yapmadım ve yapmam. Ne amaç uğruna olursa olsun, dünyada hiçbir asker şehit düşmemeli" ifadelerini kullanarak bir de #peace hashtag'i paylaştı.

YORUMLAR 16
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın Podolski' bir Fenerli olarak bunu söylüyorum
    Cevapla
  • ordulu 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söyliyeni 9 köy den kovarlarmış! Helal sana !
    Cevapla
  • asdadasdasdqwedq23 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın podolski bayraksız köpekler anlamaz bayrağın değerini
    Cevapla
  • vefa 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar Cevremizdeki yanimizdaki elimizden ne geliyorsa bu yigit adama yardimci olalim Yaninda oldugumuzu bilsin Haydi harekete gecelim
    Cevapla
  • Akinci 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanin cikari olunca insan hakki olmadimi diktator avrupada yasayan biri olarak en guzel insan hakki turkiyede yasamasini bilene
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle