Hamzaoğlu: Atletico için kazanın

Hamza Hamzaoğlu, öğrencilerine Mersin maçında alınacak galibiyetin önemini anlattı.

Hamzaoğlu: Atletico için kazanın
Hamzaoğlu: Atletico için kazanın
GİRİŞ 12.09.2015 03:35 GÜNCELLEME 12.09.2015 03:35

Milli maçlar için verilen ara sonrasında zorlu bir döneme adım atmaya hazırlanan G.Saray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da oyuncularını sadece tek bir maça değil tüm periyoda hazırlamaya çalışıyor.

Bugün Mersin İdman Yurdu ile oynayacak olan sarı-kırmızılılar ardından da salı günü Arena’da Şampiyonlar Ligi’nin açılış maçında Atletico Madrid'i konuk edecek. Sonrasında ise G.Saray'ın 5. haftada ligdeki rakibi Trabzonspor olacak. 
 
İşte bu nedenle Hamza Hoca da Mersin İdman Yurdu maçında alınacak bir galibiyetin diğer karşılaşmalar öncesinde moral olacağını düşünürken aynı zamanda da İspanyol ekibi karşısındaki oyunun provasını da Mersin karşısında yapmak istiyor. 
 
Dün yapılan antrenman sonrasında takımını etrafına toplayan ve kısa bir konuşma yapan Hamzaoğlu, takımına Konya karşısında alınan galibiyeti Mersin ile sürdürmeleri gerektiğini vurgularken altını çizdiği iki konu oldu: İstekli olun, pes etmeyin!
 
''NEFES ALDIK''
 
Bu sloganla oyuncularının her maça başlamasını isteyen Hamzaoğlu ayrıca Mersin İdman Yurdu karşısındaki galibiyetin kendi sahalarında oynayacağı Atletico Madrid maçında da hem taraftara hem de oyuncularına doping etkisi yaratacağını belirtirken şu sözlerle konuşmasını tamamladı: 
 
''Lige iyi başlamadık ama Konya galibiyeti ile rahat bir nefes aldık. Her maçta üzerine koyarak daha iyiye gideceğiz. Mersin maçında da sizden istekli bir futbol bekliyorum. 90 dakika boyunca rakibin üzerine giden bir oyun sergileyip iyi pres yapmalıyız. Ne kadar istersek o kadar galibiyete yakın oluruz. Biliyorsunuz salı günü Şampiyonlar Ligi’ne başlıyoruz. Mersin karşısında kendi taraftarımız önünde alacağımız galibiyet tüm camianın Atletico Madrid maçına da umutla bakmasını sağlayacak.''