Podolski paylaştı, Almanlar çılgına döndü

Lukas Podolski'nin Türk bayrağı önünde asker selamı vererek Twitter hesabında kullandığı fotoğraf, ülkesi Almanya'da medyaya konu oldu.

Podolski paylaştı, Almanlar çılgına döndü
Podolski paylaştı, Almanlar çılgına döndü
GİRİŞ 12.09.2015 00:53 GÜNCELLEME 12.09.2015 12:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Spiegel dergisi "Podolski'nin Türk bayrağı önündeki selamı şaşırttı" başlığıyla duyurduğu haberde, Alman Milli Takımı oyuncusunun internet ortamında tartışmalara yol açtığı ifade edildi. Haberde, Türkler'in tepkisinin Almanlar'dan daha olumlu olduğu belirtildi. 

Berliner Morgenpost, "Podolski, Türk bayrağı önünde verdiği selamla eleştirilere sebebiyet verdi" başlığını kullanarak, sarı-kırmızılı oyuncunun bu görüntüsünün kafa karışıklığına sebep olduğu kaydedildi.

Bild gazetesinin "Poldi'nin fotoğrafı konusunda tartışma" başlıklı haberde, Lukas Podolski'nin takipçilerinden sadece destek almadığına işaret edildi.

Galatasaraylı oyuncu bu gazeteye yaptığı açıklamada, "Üzgünüm, bu bir siyasi eylem değil, hayatını kaybeden askerler için onur ve baş sağlığı ifadesi olacaktı. İlk metin bana kulüp tarafından verildi. Şimdi onu değiştirdim" ifadelerini kullandı.

Podolski'nin Türk bayrağının önünde selam verdiği fotoğrafın altına "Yüreğim sizlerle, bayrak için toprağa düşen yüce asker! Türk Milleti'nin başı sağ olsun" yazdığı, daha sonra bunu "Hayatını kaybeden tüm askerler, yüreğim sizlerle! Türkiye'nın başı sağ olsun" şeklinde değiştirdiğine dikkat çekildi.

Twitter'da yaklaşık 2,75 milyon takipçisi olan Podolski'nin bu mesajı 7,5 milyon takipçiye sahip olduğu Facebook hesabından da paylaştığı belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Alamanya 8 yıl önce Şikayet Et
    Mültecilere gösterdiği tavırdan anlıyoruz Almanya nın ne kadar insan haklarına saygılı olduğunu... Kendi yapmadıklarını da küçük ülkeleri Macaristan a yaptırıyorlar.
    Cevapla
  • Gaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Melo 2 geldi, hemen çözmüş bizi. Türkün ruhuna dokunacak bir hareket yap gönüllere taht kur. Almanların tepki göstermesinden anlayın riyayı... Eğer Almanlarda alkışlasaydı inanırdım samimiyetine. Tribünlere oynuyor. Giderken de aynı görüntüleri verecek mi? Bence hayırr.
    Cevapla
  • Mert 8 yıl önce Şikayet Et
    Podolski Alman degil Polonya aslıdır. Almanlarla Polonlar arasinda büyük mentalite, karakter farkı vardir. Podolski efendi birisi severim Helal olsun sana podolski. En azindan gercekleri gören carpitmayan bir yabanci diyemem. Podolski kendini evindeymis gibi hisset. Biz almanlar gibi yabanci düşmanlığı yapmayiz. Seni de bizden biri gibi görüyoruz. tekrar hoşgeldin bu güzel Türkiyeye
    Cevapla
  • R.Azerbaycan 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun türkün askerine ki bir alman bile ona saygı duyuyor e
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    adamsın poldş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle