Ünal Aysal geri mi dönüyor? Kararını verdi

Taraftarın yeniden başkan görmek istediği Ünal Aysal, kongre üyeleri ve eski çalışma arkadaşlarının "Aday ol" baskısına olumlu yanıt verdi.

Ünal Aysal geri mi dönüyor? Kararını verdi
Ünal Aysal geri mi dönüyor? Kararını verdi
GİRİŞ 06.09.2015 10:47 GÜNCELLEME 06.09.2015 10:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Duygun Yarsuvat'ın süresinin dolduğu Mayıs ayındaki kongrede henüz yeterli ortam sağlanamadığı için aday olmayan Ünal Aysal'ın hazırlıklara başladığı bildirildi.

Camia içi ve taraftarlardan gelen büyük tepkilerden sonra Özbek'in daha fazla dayanamayacağını düşünen Aysal'ın eski çalışma arkadaşları, eski başkanı geri dönmesi için ikna etti.
 
Aysal'ın yeniden aday olmaya "evet" demesi konusunda ilk yeşil ışığı ise Perşembe günü Ortaköy'deki otelinde yönetimde beraber çalıştığı isimlerle bir araya gelmesiyle yaktığı bildirildi.

YORUMLAR 7
  • hkn 8 yıl önce Şikayet Et
    Takımı yarı yolda bırakıp giden başkan bozuntularına taviz yok
    Cevapla
  • ÖMER ÇELİK 8 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah gelmez yoksa gs yi komple bitirir bu sefer bu adam
    Cevapla
  • fahri 8 yıl önce Şikayet Et
    çilek değilde doğru transfer acemilik istemiyoruz bu yönetimi gördük podolskinin sözleşmesinde neler yazdıgınıda gördük ya arkdasım alamıyorsan zorlamaycaksın.. ya
    Cevapla
  • Ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Gel gel aday ol... Klübü daha da borca sok, çilek al. Bizim millet seviyor nasılsa, UEFA kapıya dayanınca da bir akşamda istifa edip gidersin ne olacak :)
    Cevapla
  • Tufan 8 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bunun gereksiz kaprisleri ve transferleri yüzünden bu duruma düştü takım. Çilek görmeyi taraftar ister, geleceği görebilen başkan istiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle