Hamzaoğlu canlı yayında açıkladı! Grosskreutz...

Grosskreutz transferinde çıkan sorunlar nedeniyle sarsılan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu canlı yayında açıkladı! Grosskreutz...
Hamzaoğlu canlı yayında açıkladı! Grosskreutz...
GİRİŞ 03.09.2015 15:04 GÜNCELLEME 03.09.2015 15:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İşte Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:
 
"Yaklaşık 2 aydır takip ettiğim bir oyuncuydu. Aslında trasferi düşünmediğim zamanda, Kevin'i getirmemiz , sağlık kontrolleri falan derken süreç biraz uzadı. Melo'nun gidişi, Alex'in gidişi. Yoğun bir süreç yaşandı. Bir hata oluştu. Yoğunluktan kaynaklanan bizim sistemimizden kaynaklanan. Melo ve Alex'i göndermemize gerek yoktu. Buradan halledebilirdik. Ama biz Kevin'i buraya getirmemiz lazımdı, sağlık kontrolünü burada yapmak zorundaydık imzaları burada atmak zorundaydı. Ama sorun değil. Biz Kevin'i farklı altrenatiflerde düşünmüştük. İleriye dönük bir oyuncu olduğu için transferini istemiştik. Sorun değil. Ocak ayında yanımızda olacak."
 
"Melo'yla konuştuk, kalmaya karar verdiğini söyledi. Biz de anlaştık. Son gün Melo geldi. Gitmek istediğini söyledi. Hocam böyle bir teklif var, ben gidip oynamak istiyorum dedi. Gitmek isteyen bir oyuncuya son gün gidemezsin demek sorun yaratır. İki oyuncu da kendisi gitmek istedi. Melo'nun yerini doldurabileceğimizi düşünüyoruz. Kaldı ki karlı bir transfer olduğunu düşünüyoruz. Alex'in yerini de kapatabiliriz, Olcan'la Carole'le doldurabiliriz. Bruma'ya da 1 sene şans verdim oynasın. İnter Alex'i kadrosuna katmak isterse düşünür biz de ona göre transfer yaparız. Kevin haricinde 24 kişilik bir kadromuz var. Biz bu kadroyla hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de ligde devam edebileceğimize inanıyoruz."

ARDA'YA KAPIMIZ AÇIK

Benfica, Atletico Madrid'in aksine hızlı hücumu seven, dikine giden bir takım. Daha fazla dikkatli olmamız gerekecek. Bizim Benfica ve Atletico karşısında oynayacağımız futbol belli, kendi oyunumuzu kabul ettirmeye çalışacağız. Astana ise kapalı kutu, grubun sürpriz takımı. Kendi sahalarında 30-35 bin kişiye oynadılar, maçlarını seyretmeye başladık, onlar da ilk Şampiyonlar Ligi deneyimlerinde kendilerini göstermeye çalışacaklar. Zor bir gruptayız

Arda'ya bizim kapımız her zaman açık. Ne bizim tarafımızdan ne de Arda tarafından 6 aylık kiralama gibi bir durum söz konusu değil. Barcelona da böyle bir duruma izin vermezdi, Arda'nın Barcelona'da olması çok önemli bir olay, genç kardeşlerimize model olabilecek bir olay. Arda örnek olur ve diğer oyuncular da kendilerine burayı hedef olarak koyar.

MUSLERA İÇİN TEKLİF YOK

Fernando Muslera için bize resmi bir teklif gelmedi, sanırım bunda da yüksek rakamlar isteyeceğimizi biliyorlar. Muslera'yı şu anda isteseler göndermeyiz, çünkü alternatifi yok. Bizim de hedeflerimiz var ve yaptığımız tüm çalışmalar da hedeflerimize ulaşmak için. Muslera iki maçta talihsiz goller yedi, sağlık olsun, ona güveniyorum. Yarın çıkar yine muhteşem kurtarışlar yapar ve takımımıza katkı sağlar

SNEIJDER'E SÖZLEŞME SÖZÜ

Sneijder ile sözleşme uzatacağız. Wesley'nin sözleşmesini uzatacağız. Bu konuda ne onun ne de bizim hiçbir sıkıntımız yok.

Denayer genç olmasına rağmen kariyerli bir futbolcu. İhtiyacımız olduğu anda bize destek verecektir. Denayer'i yapacağımız çalışmalardan sonra farklı yerlerde oynatıp oynatamayacağımıza karar vereceğiz.

KAYNAK: TRTSPOR
YORUMLAR 1
  • Dj dj dj 8 yıl önce Şikayet Et
    Ajda Pekkan'dan tüm cimbomlulara gelsin: Dinleyemem bunlar hep boş laflar Aşk bitince sözler neye yarar -İnan bana noolur Palavra palavra palavra -Dinle beni Palavra palavra palavra -Yalvarırım Palavra palavra palavra -Yemin ederim Palavra palavra palavra palavra palavra Hepsi palavra inanmam sana
    Cevapla