ultrAslan patladı! Derhal istifa edin

Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu, Kevin Grosskreutz krizinin ardından sert bir açıklamayla yönetimi istifaya çağırdı.

ultrAslan patladı! Derhal istifa edin
ultrAslan patladı! Derhal istifa edin
GİRİŞ 03.09.2015 00:33 GÜNCELLEME 03.09.2015 00:44
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

FIFA, Galatasaray'ın transferin son gününde renklerini kattığı Kevin Grosskreutz'un lisans işlemlerindeki gecikmeyi onamadı.

Skandal gelişmenin ardından kulüp üzerindeki etkinliğiyle bilinen Galatasaray taraftar grubu ultrAslan, sert bir açıklama yayınladı.

'DERHAL İSTİFA EDİN'

ultrAslan'ın internet sitesinden yapılan açıklamada, ''ultrAslan olarak bugüne kadar transfer konularına müdahil olmadık. Gelip armaya hizmet edene destek, ayrılana saygı gösterdik. Sahaya çıkan oyuncuların kimliklerini değil, sadece armayı destekledik. Başarı da sefayı sürdük, emekçileri alkışladık. Başarısızlıkta cefasını çektik, sorumluların gidiş yolunu açtık! Bu geçmişte de böyleydi, bundan sonra da böyle olacak.

Ancak bazı konular transferin çok daha ötesinde! Kevin Großkreutz transferinde yaşanan skandal koskoca Galatasaray kulübünün başında nasıl bir iş bilmezler ordusunun yer aldığını bizlere ve tüm dünyaya gösterdi! Transferin son dakikalarında evraklarda yaşanan sorumsuzluk kaynaklı hata asla kabul edilemez! Galatasaray’ın itibarını zedeleyen bu hatanın sahipleri ise bir dakika dahi bu kulüpte barınamaz!

Bu hatanın sorumlusu Başkanından en alt düzey profesyoneline kadar her kimse derhal görevinden ayrılmalıdır!

ultrAslan olarak bu konunun en ciddi şekilde takipçisi olacağız!'' ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 16
  • gurbetci A-K 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir galatasaray li olarak gercekten utaniyormusunn he bu gs oldugumdan digil bu takimi yönetenler ne kadar isten anlamayan varsa basa geciyor biraz reklam yapiyorr sonrada biraz yiyor ondan sonra birakip gidiyor Bence yönetimin acilen toparlanip kisaca biz bu isi beceremiyecez demesi lazim ne futbolcu alisinda ne satisinda hayir var tamam futbolcu alamiyoaun peki niye satiyorsun telles buruma amrabat melo ve senelerce beles yatan para alanlarr yani saymakla bitliyorr gelen bizde suc yok diyip eski yonetim diyor cikiyor isin icinde ama olsun o takim bizim takimimiz onlar gwcici ama biz kalici tarafzariz
    Cevapla
  • bjk 8 yıl önce Şikayet Et
    muhahahaaaaaa
    Cevapla
  • 1907 8 yıl önce Şikayet Et
    Sakın istifa etmeyin,biz çok memnunuz galatasarahahaha
    Cevapla
  • Aaaa 8 yıl önce Şikayet Et
    Tamam rezilik ama millet şike yapan başkanına sahip çıktı biz istifaya davet ediyoruz.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    taraftar olarak kahroluyorum.futbolcu alınmadığı gibi üstüne futbolcu verdiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle