Sneijder: Herkes topu bana atsın!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'da Wesley Sneijder, Torku Konyaspor karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.

Sneijder: Herkes topu bana atsın!
Sneijder: Herkes topu bana atsın!
GİRİŞ 31.08.2015 09:59 GÜNCELLEME 31.08.2015 09:59

Galatasaray’da, Konyaspor karşısında alınan 4-1’lik galibiyetin ardından takım adeta kendine geldi. Galibiyetin mimarlarından biri olan Wesley Sneijder de, bu sezonki kaleyi bulan ilk iki isabetli şutunda golünü atmayı başardı.

Hollandalı süperstar, “Herkes bu galibiyetle inanılmaz rahatladı. İlk maçımızı kazanmamız birçok açıdan olumlu oldu. Çünkü biz de biliyoruz ki, henüz sezona tam olarak hazır değiliz. Belki ilk yarı iyi değildik ama ikinci yarı oyun karakterimizi ortaya koyduk. Carole haksız yere atıldı, çünkü ilk sarı kartı da haksız yere gördü. Yine de pes etmeyip 90 dakikayı Galatasaray’a yakışır şekilde tamamladık. Şimdi milli takım arası var, toparlanıp daha da hazır hale geleceğiz” dedi.

‘Tüm samimiyetimle söylüyorum’

Gol attığı 20 lig maçını Sarı-Kırmızılılar’ın kazanmasıyla ilgili olarak esprili bir yorumda bulunan Sneijder, “Açıkçası, bu istatistikleri aklımda tutarak sahaya çıkmıyorum. Ama dediğim gibi önemli bir veri ve bu beni tabii ki çok mutlu ediyor. Yani bundan sonra herkes topu bana atsın (Gülerek)…. Şaka bir yana bana göre istatistik güzel de, daha güzel ve önemli olan Galatasaray’ın hep kazanması. Tüm samimiyetimle söylüyorum, golü kim atmış hiç önemli değil. Yeter ki kazanan taraf biz olalım!” diye konuştu.