Trabzon'a veda etti! Galatasaray'a geliyor

Süper Kupa zaferiyle yeni sezon öncesi rakiplerine gözdağı veren Galatasaray’da transfer çalışmaları son sürat devam ediyor.

Trabzon'a veda etti! Galatasaray'a geliyor
Trabzon'a veda etti! Galatasaray'a geliyor
GİRİŞ 10.08.2015 09:59 GÜNCELLEME 10.08.2015 12:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Önceliği stoper takviyesine veren Aslan’da, Dnipro’lu Douglas, Serdar Aziz, Kamil Glik, Kaboul gibi isimler gündeme gelmiş, ancak yüksek maliyetlerden ötürü aşama kaydedilememişti. Geçen sezon, Hamza hocanın Galatasaray’a kazandırmayı çok istediği, ancak söz verdiği için Trabzon’a giden Uğur Demirok’un Bordo-Mavililer’de Şota tarafından gözden çıkarılması ibreyi yeniden bu oyuncuya yöneltti.

Camiayı biliyor

Hamzaoğlu, Akhisar’da 3 yıl birlikte çalıştığı, milli takıma kadar yükselttiği Uğur’u bu kez kaçırmak istemiyor. Ayrıca gündemdeki isimlere oranla çok düşük bir maliyetle kadroya katılabilecek olan Uğur’un, Galatasaray’ın altyapısından yetişmiş olması, Kartalspor’da Semih Kaya’yla başarılı bir sezon geçirmesi de onu diğer adaylardan bir adım öne çıkarıyor. Hamzaoğlu’nun raporuyla yönetimin Uğur’un bonservisini almak için hareket geçtiği öğrenilirken Bordo-Mavili yönetimden ‘olur’ mesajı geldi.

‘Zorluk çıkarmayız’

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Bize gelirken söz verdi, başka teklifler almasına rağmen sözünü tuttu. Hocamızın kararına saygı duyarız. Uğur’a da gereken kolaylığı yaparız” dediği öğrenildi. Uğur Trabzonspor’a 550 bin Euro’ya gitmişti. Bordo-Mavili takımın, Galatasaray’dan aynı rakamı talep ettiği öğrenildi. Tarafların bu hafta içinde el sıkışmasına kesin gözle bakılıyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 6
  • reco 61 8 yıl önce Şikayet Et
    2.ci sınıf dediğiniz bu adamlar sizi şampiyon yapıyor
    Cevapla
  • gdd 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayirli olsun
    Cevapla
  • evet gözdağı 8 yıl önce Şikayet Et
    bursa yı zor yendiler onun adı göz dağı oluyor Türkiye de aslan dışarda kedi yine 1 puan alıp dönerler şampiyonlar liginden
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu cocugu oynatmadan gönderdiler yakinda cok pisman olurlar milli oyuncu kolay yetismiyor Trabzonspora en az 10 yil hizmet ederdi.
    Cevapla
  • galata saray 8 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı bir transfer olur inş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle