Hamzaoğlu o isme onay verdi! 'Gelsin'

Sağbek arayan Hamza Hamzaoğlu, daha önce geri çevirdiği Japon futbolcuya onay verdi.

Hamzaoğlu o isme onay verdi! 'Gelsin'
Hamzaoğlu o isme onay verdi! 'Gelsin'
GİRİŞ 06.08.2015 11:58 GÜNCELLEME 06.08.2015 11:58

Felipe Melo'nun İnter'e transferi yönünde hiçbir engel kalmadı. Yeni sezon planlarını Melo'suz yapan Galatasaray Teknik Heyeti'nin "Gidebilir" raporu sonrası sarı-kırmızılı yönetim de Melo için belirlediği 2 milyon Euro bonserviste geri adım attı.

Aralarında Taddei ve Dodo'nun bulunduğu takas listesini daha önce veto eden Hamza Hamzaoğlu'nun İnter'in önerdiği son isim olan Yuto Nagatomo'ya ise onay verdiği öğrenildi.

Hamzaoğlu, hem sağ hem sol bekte oynayabilen Japon oyuncuyu formsuz Sabri ve satılma ihtimali olan Telles'in alternatifi olarak görüyor. Nagatomo'nun maliyeti, sözleşmesindeki bonuslar ve maç başı ücretlerle yıllık ücreti 4.5 milyon Euro'yu bulan Felipe Melo'dan yaklaşık 3 milyon Euro daha ucuz...

INAMOTO 'DAN SONRA... 

Wesley Sneijder'in yakın arkadaşı olan 28 yaşındaki oyuncunun Felipe Melo ile direkt takas olma ihtimali söz konusu. Transfer resmiyete dökülürse, Nagatomo, Erik Gerets döneminde Arsenal'den gelen İnamoto'nun ardından Galatasaray'ın ikinci Japon futbolcusu olacak.

MEDEL'DEN "HAYIR" SİNYALİ

Hamza Hamzaoğlu'nun Melo'ya karşılık istediği Medel, geçen sezon giydiği 18 numaralı formayı bıraktı ve Şili Milli Takımı'ndaki giydiği 17 numaralı formayı alarak Inter'de kalacağının sinyalini verdi.