Hamzaoğlu'ndan Ibrahimovic açıklaması

Melo'nun takımdan ayrılacağını açıklayan Hamzaoğlu, Ibrahimovic haberlerine ise, 'bilmiyorum' cevabını vermekle yetindi.

Hamzaoğlu'ndan Ibrahimovic açıklaması
Hamzaoğlu'ndan Ibrahimovic açıklaması
GİRİŞ 02.08.2015 23:10 GÜNCELLEME 02.08.2015 23:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Inter karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

"Kolay olanı seçseydim onu alırdım, bunu alırdım sonra olmadı derdim. Biz farklı olduğumuz için eleştiriliyoruz. Kadromuza baktığımız zaman kadromuzda Selçuk vari Sneijder var, Hamit var. Bunları şimdi transfer etsek herkes ayağa kalkmaz mıydı? Bu oyuncular zaten bizim kadromuzda. Taraftarlarımız şunu bilsin bizler Galatasaray'ı düşünüyoruz ona göre hareket ediyoruz.

IBRAHIMOVİC'İ BİLMİYORUM

Zlatan Ibrahimovic'in hakkında çıkan haberler hakkında görüşü sorulan Hamzaoğlu, "Bilmiyorum. Zlatan Ibrahimovic konusunu bilmiyorum. Bilenler beni daha aramadı şu ana kadar" dedi.

MELO'YU GİDİYOR

Hamzaoğlu Melo hakkında, "Melo gitmeyi düşünüyor. Burada her şeyi yaptığını düşünüyor. Yeni kulüpte sıfırdan başlamak istiyor. Kendisi bunları söyledi. Melo kendi gitmek istediği için onu göndermeyi uygun gördük. Burada her şeyini tamamladığı bir oyuncudan verim almak zor." dedi.

YORUMLAR 2
  • FATİH 8 yıl önce Şikayet Et
    El insaf yıllık 40 milyon TL sadece FAİZ ödeyen bir kuruluş ne yapar, ne transferi ya.. Sizin mülkünüzde olsa ne yapardınız. Bu yönetim gelmiş geçmiş en iyi yönetim.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Hamdolsun futbol teröristi gidiyor
    Cevapla