Melo'nun garip davranışı! Şaşırtıyor

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, tutarsız tavırlarıyla sarı-kırmızılı yönetimin adeta elini kolunu bağladı.

Melo'nun garip davranışı! Şaşırtıyor
Melo'nun garip davranışı! Şaşırtıyor
GİRİŞ 01.08.2015 10:32 GÜNCELLEME 01.08.2015 10:32

Sarı-kırmızılı yönetim ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun tüm ısrarlarına rağmen 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın takımdan ayrılmak isteyen Brezilyalı futbolcu son günlerdeki tutarsız davranışlarıyla sabırları taşırdı.

Bonservis bedelinde indirime giden yönetim yapılan son görüşmede Inter’le el sıkışan Melo’ya, “2 milyon euro getir, git” diyerek şartlı vize verdi. Sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 3.1 milyon euro garanti ücret alan sambacıya 2 milyon euroluk bonservisi istediği şekilde ödeyebileceği de bildirildi. Bu teklifi önce kabul eden Melo birkaç gün sonra garip biçimde geri adım attı. Brezilyalı futbolcuya aradan geçen sürede hiçbir kulübün 2 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etmediği de ortaya çıktı.

Inter’in kendisi için bonservis ödememesi yüzünden bütün planları bozulan Felipe Melo buna karşın Avusturya kampından direkt İtalya’ya gideceğini bildirdi. Fakat bu kararından da çark etti ve sarı-kırmızılı takımla birlikte İstanbul’a döndü.