Muslera: Bir kaleci aranıyor ama...

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray'da tecrübeli kaleci Fernando Muslera, basın toplantısı gerçekleştirdi.

Muslera: Bir kaleci aranıyor ama...
Muslera: Bir kaleci aranıyor ama...
GİRİŞ 30.07.2015 14:28 GÜNCELLEME 30.07.2015 14:28

Muslera, "Avusturya kampında ortam çok güzel. Çok iyi çalışıyoruz, burası çok iyi bir seçim olmuş. Bana ulaşmış herhangi bir resmi teklif yok. Sadece basında çıkan haberler var. Basında çıkan haberlere bakarsanız, adımın geçtiği birçok takım kaleci transferi yaptı. Ban yöneticilerimizden de resmi bir şey gelmedi. Ne bana ne de menajerime de bir şey gelmedi."

YEDEK KALECİ TRANSFERİ HAKKINDA

"Bir kaleci aranıyor ama isim vermem doğru olmaz. Kararı teknik heyetimiz verecektir. Ben çalışmalarıma devam edeceğim. Bu konuda fikir belirtmem gibi bir durum söz konusu olamaz."

MELO VE TELLES GİDECEK Mİ? CEVAP VERDİ

"Hem Felipe Melo, hem de Alex Telles benim yakın arkadaşlarım. Felipe ile 4 senedir beraberiz. İki arkadaşım için de yazılan çizilen şeyler var. Bu konularda resmi bir şey duymadım. Telles'in durumu daha farklı, Galatasaray'ın yatırım yaptığı bir oyuncu. Ancak o da gidecekse hem kendisi için, hem de Galatasaray için iyi bir şey olmalı."

"MELO GİDERSE YERİNE BİRİ GELEBİLİR"

"Felipe Melo bizim için çok önemli futbolcu. Mutlaka bu iskeletinde önemli parçalarından. Giderse kendi ve kulüp kararı. Önemli bir isim kaybetmiş oluruz. Ancak orayı doldurabilecek arkadaşların olduğunu düşünüyorum. Eğer Felipe giderse bakarsınız yerine bir adam alınabilir. Kısa vadede bir kayıp olarak görülebilir ama uzun vadede yerini biri dolduracaktır." dedi.