Real Madrid'den bedavaya Galatasaray'da!

Galatasaray, İspanyol ekibi Real Madrid'in genç orta saha oyuncusu Jose Rodriguez Martinez'in transferini bitirmek üzere.

Real Madrid'den bedavaya Galatasaray'da!
Real Madrid'den bedavaya Galatasaray'da!
GİRİŞ 27.07.2015 12:34 GÜNCELLEME 27.07.2015 12:36
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı yetkililerden alınan bilgiye göre, geride kalan sezonu Deportiva La Coruna'da kiralık olarak geçiren ve ön libero mevkisinde oynayan 21 yaşındaki İspanyol oyuncunun transferinde sona gelindi.

Galatasaray'ın gelecek vaad eden Rodriguez'i kadrosuna katmak için Real Madrid'e bonservis ödemeyeceği, oyuncuyla ise 750 bin avro civarında yıllık ücretle 4 senelik bir mukavele imzalanmak istediği aktarıldı.

Henüz resmi sözleşme imzalanmayan oyuncunun, gelecek dönemdeki olası satışından Real Madrid'in yüzde 50 pay istediği ve bu konunun hala pazarlık masasında olduğu bildirildi.

YORUMLAR 11
  • dogan 8 yıl önce Şikayet Et
    anelka geldigi yilda riberye bonus diye dalga gecen akillilar osezon Kupa finalinde sizi ezdiginde agzinizin saylasi akiyordu alalim bu adami diye ama siz hep hazirci oldugunuz icin futboldan tam anlamassiniz o yüzden susun sezonun baslamasini bekleyin belkide sezon sonu istersiniz
    Cevapla
  • 1905 ten 1907 ye tırt 8 yıl önce Şikayet Et
    Zorunamı gitti 1907.sizin gibi para saçıpta ortada nal toplamıyorlar hiç olmazsa rütbeni bil ona göre konuş.Tarih ilkleri yazar nal toplayanları değil...sizi gidi nal toplayıcılar :)
    Cevapla
  • 1905 8 yıl önce Şikayet Et
    1907 Anlasilan fenevlisin. Bedava almak bi basaridir hemde realden. Sizin gibi 8milyonu neydugu belli olmayan bi topcuya vermediler
    Cevapla
  • Biri 8 yıl önce Şikayet Et
    Aptal savurganlıktansa bedavacı çöpçü olmak yeğdir.
    Cevapla
  • 6 atar 8 yıl önce Şikayet Et
    kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
    Cevapla
  • cimboooom 8 yıl önce Şikayet Et
    Yine saçma sapan boş bir transfer daha...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle